Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érti félre minden férfi a "közeledésemet"? Nagyon elegem van ebből.
Ez van egész fiatal korom óta. Jókedvű, szépnek mondott lány vagyok, imádok pörögni, ismerkedni, beszélgetni. Férfiak esetében mindig pontosan tudom, hogy ki az, aki kell nekem, de másokkal is szívesen elhülyéskedek, amit viszont rendre félreértenek, közeledésnek vesznek. Most kezdtem egy fél éve dolgozni, és itt is kezdődnek a gondok, már r.bancnak is neveztek a hátam mögött, csak mert visszautasítottam (nem durván) egy srácot, akivel azelőtt egész jól elvoltunk. Kérdezem tőle, hogy miért kavarja rám a sz.rt, erre mondja, hogy mert minek húzom az agyát, ha nem akarok tőle semmit? Mondom talán azért, mert nem húztam, csak ilyen a stílusom, és egyébként is nagyon jól tudja, hogy van barátom.
Hogyan kezeljem ezt? Lehet, hogy azért gondolják ezt, mert beszélgetés közben néha hozzáérek az emberekhez? Nem akarok drasztikusan megváltozni, csak azért, mert ez néhány majomnak nem tetszik... 24/l
Imádod, hogy körülugrálnak és rajonganak érted. Ne lepődj meg, ha ilyen reakciókat fogsz kapni. Gondolom enyhén flörtölsz is.
Az meg vicc, hogy minden pasi ilyen. 1, azaz EGY példát írtál.
Saját tapasztalatomat írtam meg neked, magammal szemben is ugyanígy gondolkodtam.
Közben mellesleg elengedtem egy régi barátnőmet, aki nagyon nehezen viselte, hogy mindenki egy utolsó r.ibancnak tartotta a viselkedése miatt... egy idő után már én sem tudtam mit csinálni vele, viszont amikor már a (akkor még) vőlegényem állította, hogy rá is rámozdult (hiába tudtam egészen biztosan, hogy nem szándékosan, pontosan azért, mert én is ilyen voltam anno!), az már nekem is sok volt, elbúcsúztam tőle.
Kérdező, neked egyébként van női barátod...?
Tényleg segítő szándékkal írtam, ha nem segít, hát nem segít. Volt barátnőmön se tudott segíteni senki, csak magán tudott volna...
12 voltam
Kérdező, az a helyzet, hogy te vagy egyszerű. Ék egyszerű kérdésekre vártok valami komoly és mély választ... De akkor is ék egyszerűek maradnak ezek a helyzetek.
Leírtam a választ a #11-esben. Erre szépen le lettem pontozva. Ennek mi értelme? :D Csináld akkor csak tovább, amit írtam és panaszkodj éveken át olyanért, amit 2 sorban megold bárki.
Matekból meg megbuktatok emberek?
Tehát egészen fiatalkorod óta ez egy rendszeresen visszatérô probléma, hogy a férfiak félreértik a barátkozásodat. Tehát nem egy vagy két elszigetelt esetrôl beszélünk, hanem egy rendszeresen ismétlôdô dologról.
Na most akkor ennek fényében adódik a kérdés, hogy
A.) tényleg a srácok lennének a "majmok", hogy egyértelmû közeledésnek veszik a viselkedésedet, vagy
B.) ne-adj-isten-netalántan-feltéve-de-nem-megendve-lehetséges-e, hogy esetleg tényleg te vagy piszok mód félreérthetô?
Ha most egy pillanatra az önáltatás magas fellegeibôl alászállunk a realitás talajára, akkor itt elég egyèrtelmûen a B.) helyzet áll fenn.
Ha meg ez a helyzet, akkor abból adódik a következô kérdés:
Vajon jogos a srácok kiakadása, miután a viselkedésed alapján teljes joggal úgy érzik, hogy te csak szórakoztál velük, és átverted ôket.
Hát bizony teljesen jogos.
Amibôl pedig teljesen természetesen adódik még egy újabb kérdés:
És ha ezek után még mindig ôket majmozod, és nem magadban keresed a hibát, akkor vajon ki is itt valójában a majom?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!