Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on éves,30-as nők! Könnyebben adtok esélyt egy pl a Borsodchemben, Boschban dolgozó (pl . Miskolciaknál ) gépészmérnök, anyagmérnök, vegyész stb, férfinak, mint egy egyszerű mentősnek? Még ha utóbbi szimpatikusabb is férfiként és emberként?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 16:29
11/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! (A nevedet nem írom ide)
Mi az istennek küldözgeted el nekem az exed facebook profilját és fotóját? Ne haragudj, de nem vagy normális
12/23 A kérdező kommentje:
Az enyémet felesleges. Nem én tehetek róla.
2017. jan. 30. 17:04
13/23 anonim válasza:
Írnom léne az exednek, hogy itt ámokfutsz és ismeretleneknek küldözgeted a fotóit
14/23 anonim válasza:
Kérdező, ne irogass nekem leveleket, nem csodálom, hogy feljelentett a lány.
15/23 anonim válasza:
Mindenkinek írogat :-S Biztos be van rúgva ...
16/23 anonim válasza:
Nem a szakmája alapján,munkája alapján választok társat magamnak!
17/23 anonim válasza:
Én azért nem kezdenék veled,mert nem tetszik hogy mickolci vagy,na ezt add össze.
18/23 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán nem érdekelnek a mérnökök. 30/N
19/23 anonim válasza:
Sírjál kicsi fiú. Senki nem fog megsajnálni. Kiröhögteted magad. Men jel dolgozni Németországba. Ott egy kicsit többet fogsz keresni. Nőt ott sem fogsz könnyen találni. Meg van tiltva, hogy gázszerelőként megkeress évi 20 milliárdot, mint Mészáros. Mérnökként sokszor megkaptam hogy "könnyű neked" Amennyiben könnyű estin 2 diplomát szerezni. Felnőtt fejjel németül megtanulni.
20/23 anonim válasza:
Akkor mondok neked valami elkeserítőt. Sokan mások úgy keresik meg a te jövedelmednek a felét sem kitevő összegeket, hogy 2-3 műszakban járnak dolgozni, netán még messzebbről ingáznak (és ilyen jó időben fagyoskodnak buszra, vonatra várva), és emellett még talán maszekolniuk is kell, hogy normálisan kijöjjenek a fizetésükből. Sőt: sok diplomás még akkor sem keres bruttóban sem ennyit, ha a szakmájában dolgozik, mert pl. a közalkalmazotti bértáblára úgy szarnak Magyarországon, ahogy csak lehet, és lassan még a környező országokban is a közmunkások bére van akkora, mint nálunk pl. a közalkalmazottaké. Mondjuk ahányszor kiírtad már ezt a kérdést, ennyi erővel akár már rég túl is léphettél volna ezen a picsogáson, én pl. nem igazán érdeklem a nőket, de próbálok újra és újra talpra állni a sorozatos kudarcok és elutasítások után, és próbálok az élet más területein kompenzálni valamennyit ebből a sikertelenségből. De szerintem hiába tépjük itt a szánkat, úgyis még vagy ezerszer fel fogod tenni ugyanezt a kérdést, ahelyett, hogy megpróbálnál továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!