Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most kamu? Komoly vagy csak szivat?

Figyelt kérdés
Egy lány nem akar randizni velem, de azt írta meglátogathatom ott is aludhatok nála, állítólag nagy k**va...

2017. jan. 29. 18:20
 1/8 A legrosszabb ***** válasza:
62%
Dugd meg, bro! Használd ki a lehetőséget. :o Az meg hogy nagy k#rva, hát istenem... senki sem szent. :D
2017. jan. 29. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
mutass be neki
2017. jan. 29. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Aki azt állitotta, hogy nagy k**va? Lehet.
2017. jan. 29. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a csaj száma? Figyelek mondhatod
2017. jan. 29. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Kaptam hasonló ajánlatot, randira nemet mondott, de látogassam meg. Én nem éltem a lehetőséggel, mert szeretek ismerkedni, mielőtt összefekszem.
2017. jan. 29. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:

én megdugnám a helyedben

most mért ne?

2017. jan. 29. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy qva??

Vagy csak azért mondod rá ,mert nem akar randizni veled???!

Dz elég szánalmas....

2017. jan. 29. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha adva van ilyen lehetőség nyugodtan menj oda és éld ki magad rajta. Ha nem is lesz belőle komoly, legalább picit jól érzed magad. Manapság úgysem egyszerű normális nőt találni. A szexuális élet meg biológiai szükséglet amit ki kell elégíteni. Én nem húznám az időt, átmennék hozzá, aztán ha benne van még néhány ilyen, ameddig nem lesz egy komoly kapcsolat kilátásban és ennyi.

Én ebbe az alkalmi szexkapcsolatba semmi rosszat nem látok, attól még senki sem qurva ha néha bele megy ilyenbe. Megfelelő védekezés kell, és ennyi.

Ez szükséglet, ha ő sem talál különb pasit, akkor így csinálja hogy azért mégis legyen valami. A szexhiány hosszú távon kikészíti az embert akármelyik nemről van szó. A húgom 4 évig nem feküdt le senkivel, és 2 év után nem lehetett bírni vele, eléggé egy depis lány lett aki befásult. Mióta van barátja, legalább normális srác, azóta nincs vele baj, 24 évesen már alapból ideje volt bepasiznia.

2017. jan. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!