Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdek bepánikolni,24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek bepánikolni,24 éves korom ellenére még nem volt normális kapcsolatom, miért?

Figyelt kérdés
Mindig valami kínlódás van, nem ír vissza, nem ér rá, kamuzik, van valakije, tényleg már kezdek beparázni
2017. jan. 28. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérj tanácsot a múltheti 30 éves szűz kérdezőtől.
2017. jan. 28. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:

lehet az a gondod hogy annyira nagyon akarod szinte erőltetnéd így ha kicsit közelebb is kerülnél egy lányhoz azonnal érzi rajtad a nyomulást meg az akarást ami nem szexi.

testileg lelkileg amúgy minden rendben van nálad? nyilván ezek az alapok amik kellenek ahhoz hogy belemerülhess egy egészséges komoly kapcsolatba

22L

2017. jan. 28. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezzel nem csak te vagy egyedül, én sem tudtam még életképes kapcsolatot összehozni. :D

Szerintem nem velünk van a hiba, van jó pár ismerősöm, aki szintén hasonló cipőben jár, és nem néznek ki rosszul, mind fiú, mind lány részről. Ez már csak ilyen defektes világ.

Az viszont piros pont, hogy legalább teszel érte valamit, írsz a lányoknak. Mások csak ölbe tett kézzel várják a sült galambot...

20/L

2017. jan. 29. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!