Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne regisztrálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne regisztrálnom egy társkereső oldalra, ha másképp nem jártam sikerrel?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam erről itt, és tudom, hogy ha nem nézek ki jól, nem sok esélyem van, de máshol sincs sokkal több :/.

Meg azért én megpróbálnék személyre szóló levelet írni, amire lehet is mit visszaírni, és nem akarok napi több 100 lányra ráírni, azért megválogatnám, hogy csak a nagyon rendes, jó lelkűnek tűnő lányoknak írjak.

2017. jan. 28. 20:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, egyet értek veletek, pontosan ezt gondolom én is, amit leírtatok.

Élőbe nincs sok lehetőségem, meg tényleg elég visszahúzódó vagyok.

2017. jan. 29. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor változtass rajta.
2017. jan. 29. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem csettintésre megy :/
2017. jan. 29. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem is írtam ilyesmit.
2017. jan. 29. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem tartom jó ötletnek. Én próbáltam többször is, de az lett a vége, hogy találkoztunk, neten órákat beszéltünk, de nem volt meg a kémia, anélkül pedig nincs értelme... Élőben azért látszik akárki, akármit mond, hogy van-e szikra, megérzem. Nem tudom, hány éves vagy, de ismerkedj inkább élőben. Csak ne görcsölj rá, ne azért járj el helyekre, mert barátnőt szeretnél, hanem mert tényleg jól érzed magad ott.
2017. jan. 31. 14:28
 16/16 A kérdező kommentje:

Ha találkoztatok, az már fél siker egy társkereső esetében.

Amikor neten ismerkedem, valahogy mindig vonzódom a másikhoz, akár kép alapján, akár néhány mondat alapján éreztem, hogy ő lehet az igazi, és nagyon nehéz túltenni magam azon, hogy nem is akar randizni velem.

2017. jan. 31. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!