Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne regisztrálnom egy társkereső oldalra, ha másképp nem jártam sikerrel?
Sokat olvastam erről itt, és tudom, hogy ha nem nézek ki jól, nem sok esélyem van, de máshol sincs sokkal több :/.
Meg azért én megpróbálnék személyre szóló levelet írni, amire lehet is mit visszaírni, és nem akarok napi több 100 lányra ráírni, azért megválogatnám, hogy csak a nagyon rendes, jó lelkűnek tűnő lányoknak írjak.
Megpróbálhatod. Olvastam sikersztorikat, sokaknak bejön. Régebben újsághirdetésekkel próbálkoztam (20-as éveimben nem volt még internet.) Kudarcélmények sorozata volt.
Nekem mostanában a Való Életben vannak inkább "sikereim" a Férfiak körében (kollégák természetesen.) Szigorúan barátinak mondott kapcsolatban vagyok velük.
Üdv: 42/N
#3: Remélem, azért megtaláltad vagy megtalálod, akit szeretnél :)
#4: Igen, csak hát azért elmegy vele sok idő, pénzt semmiképp nem adok érte, szerelmet különben sem lehet pénzért venni.
Nem számítanék nagy sikerre amúgy sem, szóval nem érne nagy csalódás, ha fél év alatt egy lány sem ír vissza.
Beszéltem erről már valakivel, ő már 31 éves, és a fizetős oldalakon sem lett senkije. Amúgy a legtöbb fizetős társkeresőn a regisztráció még ingyenes, szóval ott is lehet bárki, de olvastam olyat is, hogy az oldal üzemeltet kamu profilokat, amivel elhiteti, hogy tényleg ismerkedni akar velem csak azért, hogy fizessek. Sajnos az ilyen oldalak sötét oldalát nem lehet megkerülni :/
A fizetős oldalaknak csak hátránya van, ott mivel az üzemeltetők érdeke hogy fizess, kamu társkereső adatbázisokat hoznak létre, igazinak látszó profilokkal, vonzó emberek képeivel (modellek főleg). Gyakran még botok is vannak, amik élőnek láttatják ezeket a kamuprofilokat, mézesmadzagnak használják. Aztán meghagyják az elhagyott regisztrációkat, sőt akár sunyiban visszaállítják a törölteket is, hogy villoghassanak a létszámmal.
Aztán nagyon sok az ego tuningoló lány, aki csinos, és a bókok gyűjtése miatt regisztrál. Nagyon sok pedig lehetetlen elvárásokkal van fenn, gyak csak a szőke herceg fehér lovon jó neki.
Igazi, normális társkereső kevesebb mint 5%, azok is gyorsasn lépnek a kukimutogatók, és a nőcsábász alfaszínészek miatt.
Több száz lányra kell ráírni, még jóképűen is, hogy jó esetben 10%-os válaszarányt kapj. De egy válasz sem jelent semmit, én már vagy 20 lánnyal beszélgettem társkeresőről, ebből 2 randi volt, és 0 kapcsolat lett az eredmény. Másoknál is hasonló.
A sikertörténeteket általában az oldalak marketingesei találják ki, a valós sikernek siralmasan kicsi esélye van. Persze sok ember mondja, hogy márpedig ott ismerkedett meg a párjával, de ezek szinte mind régi tapasztalatok. Azóta nagy üzlet lett a társkeresős lehúzás.
Persze regisztrálhatsz, de NE FIZESS!
Szerintem akkor érdemes, ha amúgy élőben tudsz legalább valamennyire ismerkedni, csak elfoglalt/lusta vagy hozzá.
Ha alapvető társas képességeid hiányoznak, akkor az online pötyögéssel sem jutsz messzire. Persze nagy mázlival kifoghatsz egy megfelelő partnert, de addig sokkal több kudarcélmény fog érni, mint élőben és ha nem vagy elég erős belül (és valószínűleg nem vagy), akkor előbb fel fogod adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!