Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok, akik magukat előnytelen, rondának mondják, miért emelik ki, minden kérdésükbe, a 'szép' jelzőt?
Figyelt kérdés
Tehát sorba ilyet olvasok:
Lehet szép barátnőm?
Így találhatok dekoratív nőt ?
Ha nagy orrom van, kusza fogaim , tetszhetek egy nagyon csinos nőnek?
Akkor kérdezem én, ha a férfiak is elvinnék a szebb nőket, és a kellendőebbeket, mi marad az átlagra, és az átlag alattira?
Itt sorba szinte ezeket olvansi, kivéve egy kettőt, aki már írja, hogy 'lemondott a szép nőről, már mindegy, csak nő legyen'.
2017. jan. 27. 16:17
11/15 anonim válasza:
Nem nézek ki különösebben jól. De sosem fogtak meg igazán a tökéletes külsejű "címlaplányok". Szinte mindig az introvertált "csodabogarak" tetszettek, gondolom mert én is az vagyok. Szóval amit írsz nagy általánosítás, és szerintem akik írják azok sem gondolják komolyan. Mindenkinek más a szép.
12/15 A kérdező kommentje:
Mit értesz csodabogár alatt?
2017. jan. 28. 17:12
13/15 anonim válasza:
Mondok rá példát, pl. Luna Lovegood a Harry Potterből, vagy pl. a fiatal Ivy Pepper a Gotham sorozatból
14/15 anonim válasza:
btw crush-om volt középiskolában: [link]
15/15 anonim válasza:
De ha a 10-es skála szubjektív, és X-nek az introvertált csodabogarak (atyám...) tetszenek, akkor neki az a 10-es, a legszebb, a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!