Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as férfiak többsége nem házas, jó részük egyedül él? Miért kényelmesebb ez így nekik? Miért nem hiányzik a társ? Csalódtak? Nincs megfelelési kényszer, nem kell alkalmazkodni?
Kedves #9 akkor en egeszen biztosan tegnapi nö vagyok,mert nalunk es a baratnoi korben ez alap,mondjuk en videki vagyok,kevesebb intrika,kevesebb melrose place-es haveri kor korbedugasa,tobb huseg,tobb tisztelet a jellemzo.Ezekkel egyutt viszont en barmit megcsinalok,amit egy pasi meg tud (jo,allva nem pisilek,de javitok,szerelek,egyedul is helyt allok barmiben),nekem TARSra van szuksegem,beszelgetopartnerre,ölelöpartnerre, akivel egyutt toljuk a szekeret elore,akivel megvitatjuk a terveket,kozos jovot alkotunk.Lassuk be, erre a mai anyuci szoknyajan ragadt,nulla jovokeppel rendelkezo,klaviatura mogul duhodten klimpirozo es noket hibaztato vagy a tukrevel/mobiljaval lelki eletet elo es a csucsoritos fbprofilkepekkel rendelkezo, eletkeptelen korosztaly egyszeruen alkalmatlan.
Szoval amilyen a mosdo, olyan a torolkozo.Te leirtad a szoban forgo nagy atlag noi korosztalyt ,en a ferfi parjat. A kivetelek meg majd valahogy ratalalnak egymasra valamilyen forumon...
Kérdésedben a válasz. "kényelmesebb ez így"
"nem hiányzik a társ"
"Nincs megfelelési kényszer, nem kell alkalmazkodni"
Am meg mindenki maga dönt.
Kedves kérdező!
Harmincas éveim elején járok, van házam, kocsim, munkám. Volt már több kapcsolatom, lehetne akár most is. De nagyon jó a függetlenség. Azt csinálok amit és akkor amikor akarok, nincs kontroll, nincs kinek elszámolni stb. Jó ez így és kész. Mindenki máshogy szereti.
Ha a 30-as férfiak többségére ez igaz, akkor a 30-as nőkre is... Az miért nem zavar? :D
A kényelmesebb nem a legjobb kifejezés. Inkább az a gond, hogy a legtöbb nő köszönőviszonyban sincs azzal, amire valóban szükség lenne... Mondjuk ez igaz a férfi nemre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!