Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bruttó 285 ezer ft lett most az átlagbér? Aki ettől egy picit elmarad, azzal nem állnak szóba a nők? Csak a divat pénzkereső szakmás pasikat választják (mérnök, közgazdász, rendőrtiszt, orvos)?
Tehat nem mondta, h azert, mert nem keresel annyit, es azt sem, hogy azert megy vissza hozza, mert annyit keres v azert mert mernok. Erre Te kiirsz ennek tudta nelkul kb minden masodik nap egy ilyen kerdest, h az osszes no ilyen, pedig meg arrol az egyrol sem vagy meggyozodve...
Ezer es egy oka lehet meg, h ot valasztotta, amik kb u.annyira jatszhattak szerepet, mint a penz!
Megint a hülyeség! Csóró egyetemista vagyok..anyámék tartanak el és anyámék fizetik a kocsim fenntartását- ami mellesleg egy 17 éves kisautó - is, mert még a biztosítását sem tudom kifizetni..tankolást se..mindent anyuék fizetnek..a ruháim..aztán mégis van csajom és mindig is volt..pedig effektív sose volt saját fizetésem!
Mindig!
Nézzél már körbe ember! Mindenki akinek felesége/gyereke/nője van szerinted havi 300.000 ezreket keress? Te hüly..e vagyol-e?
Ha ennyire bele vagy ebbe betegedve, akkor húzzál ki külföldre a búsba! Ott EÜ végzettséggel kapkodni fognak érted.
Egyébként én még nem hallottam arról, hogy soha, egyetlen mentősnek sem volt még csaja, egyiknek sincs se felesége, se családja. Ebben az esetben érteném, hogy a fizetésedet és/vagy a munkádat tekinted oknak, ha nincs nőd.
Egyébként nem ez az ok, elvégre másnak ugyanezzel a szakmával és ugyanezzel a fizetéssel sikerült.
Bolond gondolat: lehet, hogy más a baj? Mondjuk hogy azért nem tudsz ismerkedni, mert még mindig állandóan a volt nőddel vagy elfoglalva, aki elhagyott az exéért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!