Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg bruttó 285 ezer ft...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bruttó 285 ezer ft lett most az átlagbér? Aki ettől egy picit elmarad, azzal nem állnak szóba a nők? Csak a divat pénzkereső szakmás pasikat választják (mérnök, közgazdász, rendőrtiszt, orvos)?

Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 08:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Kerdezo! Meg mindig nem mondtad meg, hogy Te a mentotiszt vagy-e, es hogy a no aki elhagyott, konkretan azt mondta-e Neked, hogy "azert, mert nem keresel brutto 285 ezret"? Ezt igy a szemedbe mondta? En nem ugy jarok amugy randira, h a masik tarcajat nezem. Viszont ismerem a mentotiszti szakmat, szep hivatas, de mivel igenylem azt, h ne csak egy lakotars legyen a parom, akivel szexelek ha epp otthon van, hanem tartalmas idot akarok vele tolteni, akkor nem egy mentotiszt az almom, aki ejszakazik meg hulla faradt. Szoval kerdesem: mondta-e vlha egy csaj is konkretan, h azert "nem", mert nem keresel ennyit v annyit?
2017. jan. 25. 11:16
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem mondta, hogy azért, mert nem keresek annyit. De miként megtudta, hogy a volt párja végre végez az egyetemen gépészmérnökként, azonnal írt neki és próbálta magához csábítani bő másfél év után (úgy tűnik, mivel a férfinak nem lett más párja, így kapott ezen). Mert a nő még mindig halálosan szerelmes belé. A pasinak meg nincs jobb, nem egy adonisz.
2017. jan. 25. 11:39
 23/32 anonim ***** válasza:

Tehat nem mondta, h azert, mert nem keresel annyit, es azt sem, hogy azert megy vissza hozza, mert annyit keres v azert mert mernok. Erre Te kiirsz ennek tudta nelkul kb minden masodik nap egy ilyen kerdest, h az osszes no ilyen, pedig meg arrol az egyrol sem vagy meggyozodve...

Ezer es egy oka lehet meg, h ot valasztotta, amik kb u.annyira jatszhattak szerepet, mint a penz!

2017. jan. 25. 11:55
 24/32 A kérdező kommentje:

[link]

Mindenkit tömnek pénzzel.

2017. jan. 25. 11:57
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Megint a hülyeség! Csóró egyetemista vagyok..anyámék tartanak el és anyámék fizetik a kocsim fenntartását- ami mellesleg egy 17 éves kisautó - is, mert még a biztosítását sem tudom kifizetni..tankolást se..mindent anyuék fizetnek..a ruháim..aztán mégis van csajom és mindig is volt..pedig effektív sose volt saját fizetésem!

Mindig!

Nézzél már körbe ember! Mindenki akinek felesége/gyereke/nője van szerinted havi 300.000 ezreket keress? Te hüly..e vagyol-e?

2017. jan. 25. 11:58
 26/32 anonim ***** válasza:

Ha ennyire bele vagy ebbe betegedve, akkor húzzál ki külföldre a búsba! Ott EÜ végzettséggel kapkodni fognak érted.

Egyébként én még nem hallottam arról, hogy soha, egyetlen mentősnek sem volt még csaja, egyiknek sincs se felesége, se családja. Ebben az esetben érteném, hogy a fizetésedet és/vagy a munkádat tekinted oknak, ha nincs nőd.

Egyébként nem ez az ok, elvégre másnak ugyanezzel a szakmával és ugyanezzel a fizetéssel sikerült.

Bolond gondolat: lehet, hogy más a baj? Mondjuk hogy azért nem tudsz ismerkedni, mert még mindig állandóan a volt nőddel vagy elfoglalva, aki elhagyott az exéért?

2017. jan. 25. 12:14
 27/32 A kérdező kommentje:
Én most nem egyetemistáról beszélek, hanem 30 körüli férfiról.
2017. jan. 25. 12:15
 28/32 A kérdező kommentje:
Ja???
2017. jan. 25. 12:15
 29/32 A kérdező kommentje:
Neki a biztonság a fontos, mind lelki, mind testi (volt párja 190+ centi), mind anyagi tekintetben. Plusz a magabiztosság. Exe sorvezető volt egy debreceni gyógyszeripari cégnél (Teva). Tehát mindenben etalon volt a számára. Még én csak egy átlagember vagyok.
2017. jan. 25. 12:50
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az önbizalomhiányod miatt hagyhatott el. De egyébként ha a pénz miatt is hagyott el, akkor sem kéne általánosítanod, és kivetítened ezt minden nőre.
2017. jan. 25. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!