Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg bruttó 285 ezer ft...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bruttó 285 ezer ft lett most az átlagbér? Aki ettől egy picit elmarad, azzal nem állnak szóba a nők? Csak a divat pénzkereső szakmás pasikat választják (mérnök, közgazdász, rendőrtiszt, orvos)?

Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 08:37
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Itt nem erről van szó utolsó, hanem hogy átlagnő ezt várja el, pénz alapján is szelektál.
2017. jan. 25. 10:12
 12/32 anonim ***** válasza:
7%

#10:

Végre egy őszinte nő, aki lemerte írni! Pacsi!

2017. jan. 25. 10:13
 13/32 anonim ***** válasza:
69%

Csak a tisztánlátás végett. Az átlagbér statisztikai adat, semmire sem jó.

Egy normális nőt meg nem a fizetésed fog érdekelni, hanem te magad.

2017. jan. 25. 10:24
 14/32 anonim ***** válasza:
73%

11: Nem, itt arról van szó, hogy abban dagonyáztok, hogy az átlag nő jövedelem alapján szelektál. Ettől semmilyen tény, statisztika vagy személyes tapasztalat el nem tántorít, hited meg nem ingatja, elméd el nem ködösíti.

Ez már inkább egyfajta szent vallás, aminek az egyik dogmája ez: átlag (minden) nő a pénz alapján szelektál.

És innentől teljesen felesleges bárkinek győzködnie titeket tényekkel és tapasztalatokkal.

Abban az egyben teljes mértékben egyetértünk, hogy NEKED csak akkor van esélyed nőre, ha fel tudsz mutatni egy jelentős egzisztenciát, milliókat keresel, és képes vagy a nőnek luxus életet biztosítani.

Egyébként az életben senki rád se fog nézni, és akkor se téged fog szeretni, csak a pénzedet.

Tehát számodra ez az állítás teljes mértékben igaz.

2017. jan. 25. 10:34
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

Te vagy a mentotiszt, aki 170-190-et keres es elhagyta a baratnoje es ez alapjan most minden no a penzre hajt?

Azt meg mindig nem mondtad el, h megkerdezted-e a baratnodet arrol, h valojaban azert hagyott-e ott, mert a csavo egy mernok es tobbet keres nalad? Ezt igy elmondta?

2017. jan. 25. 10:41
 16/32 anonim ***** válasza:

#14:

Azok akik ezt a doktrínát vallják, azok csak a saját bénaságukat próbálják mentegetni. Ezek olyan fiúcskák, akik bénák a csajozáshoz, nem tudnak egy értelmes mondatot kinyögni, nincs akarat erejük, hogy sportoljanak, adjanak magukra, hogy művelődjenek. Pszichésen korlátoltak, komplexusaik vannak a kis farkuk miatt és legjobban anyu szoknyája mellett érzik jól magukat.

De mindez vérciki, még önmaguknak is bevallani, ezért elbújnak e mögé a baromság mögé, hogy csajozni csak pénzzel lehet.

Nem fogod őket meggyőzni, mert akkor szembe kellene nézniük a sajt korlátoltságukkal, amire képtelenek.

Hiba írtam már le 1000x én is, hogy nem pénz kérdése. Hiszen nekem sem volt különösebben sok soha. Viszont volt pár tucat nőm, több komoly kapcsolat és egy rakás alkalmi. Ha igényem van rá, bármikor kidumálok egy nőt a bugyijából, pedig sokszor nincs 2000 forint a pénztárcámban. (mondjuk nekem legalább a farkam miatt nincsenek frusztrációim :-D )

2017. jan. 25. 10:42
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagfizetés annyi, de ezzel az adattal nem sokra mész, a medián fizetést kellene nézni.

A medián mondja meg, hogy mennyi az a fizetés, aminél az emberek egyik fele többet, másik fele kevesebbet keres.

Pálda: egy ember keres egymilliót, négy ember keres százezret. Akkor az átlag 280 ezer. Ha a nők csak az átlag feletti fizetést fogadnák el, akkor ráfaragnának, mert az 5 nő közül csak 1-nek jut ilyen. A példában a tipikus (medián) fizetés 100eFt. Ez az adat az, ami sokat mond, ezt figyeld, ha már valamit.

2017. jan. 25. 10:43
 18/32 A kérdező kommentje:
Közalkalmazottak nélkül bruttó 285. Én közalkalmazott vagyok.
2017. jan. 25. 10:47
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

16: Eszemben sincs győzködni, teljesen felesleges.

Pont annyira, mint egy buzgó keresztényt győzködni, hogy Isten nem létezik. Csak a példa kedvéért.

De az elvakultságuk, és a hitük szilárdsága nagyjából hasonló.

Ezért, ha nem vetted volna észre, nem is állítottam az ellenkezőjét annak, amit ő mondott.

Sőt, én is elismerem, hogy neki az egyetlen lehetősége a csajozásra, ha van pénze, és be tud vonzani egy pénzéhes libát.

Én pedig megyek, és beadom a válást, mert most tudtam meg, hogy én nem is állok szóba a férjemmel, elvégre nő vagyok.

2017. jan. 25. 10:51
 20/32 anonim ***** válasza:
93%

#19:

Király! Ha beadtad a válást van kedved találkozni? Bírom a stílusod ;-)

2017. jan. 25. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!