Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes egy férfinek társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy férfinek társkeresőn ismerkednie, ha már 10 éve a közmunka programban dolgozik?

Figyelt kérdés

Zsák faluban élek, egy nagyobb település is fél óra busszal, a kisváros egy óra.

Busz két óránként jár.

Nagyon korlátozottak a lehetőségek ismerkedésben errefelé, ezért gondolkodtam a társkeresőn.

Hiába van kettő szakmám ezen a környéken képtelenség elhelyezkedni vele, pedig pesten sokat lehetne keresni vele, de ott meg az albérlet nem jönne ki a fizuból.

Félretenni ilyen munkából nem lehet, 10 éve egyik napról másikra él az ember.

De mivel fériből vagyok, jó lenne ismerkedni.

Melyik oldalt javasoljátok?

Esetleg miket lenne érdemes írnom magamról, hogy találjak valakit?

Tisztes dolgozó ember vagyok, ha ez számít.

2017. jan. 24. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó azért kicsit durva, ha a kérdezőnek ez az élet stílus megfelel téged miért zavar?

Senkit nem lehet megváltoztatni, na meg nem mindenki kereshet 200 felett, vidéken korlátozottak a lehetőségek, biztosan vannak olyan nők akik ugyanúgy minimálbérből élnek, tehát akár megtalálhatná is a társát. Egy olyan nő aki, ugyan annyiból él, ne akarjon olyan pasit aki jól keres, mert bizony nincsenek hercegek fehér lovon és ugyanez vonatkozik a férfiakra is.

2017. jan. 25. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10. vagyok.

11! Engem nem zavar, ha neki ez az életmód megfelel, sőt az sem, ha egyedül marad élete végig. Egyelőre a kérdést az ihlette, hogy őt zavarja.

Két közmunkából élő ember összes keresete 120 ezer forint. Maximum. Szerinted ez mire lesz elég? Életnek lehet azt nevezni?

Ráadásul ő is írja, hogy helyben korlátozottak a lehetőségek. Ez ugye azt jelenti, hogy van ugyan nő, de az neki nem kell. Aki meg neki is kéne, annak vagy nem kell, vagy foglalt.

Ebből sehol se következik az, hogy ő pont be fogja érni valakivel, aki minimálbéren tengődik, és ott él a szomszéd faluban.

Teljesen reálisan fogalmaztam meg, hogy miért nincs sok esélye.

60 ezerből nem lehet már azt sem finanszírozni, hogy heti egyszer elutazzon egy nőhöz, aki kicsit távolabb lakik. 40-45 km között 840 ft a jegy, oda-vissza az 1680, egy hónapban kb. 8400 ft. És még nem ültek be egy meleg teázóba egy pohár akármire, még nem vett egy csomag gumit... Akármilyen fájdalmas is, az ismerkedés pénzbe kerül, mindkét félnek.

Normális, ép eszű nő, mondjuk 65-ös IQ fölött már szokott olyan szinten gondolkodni a jövőn, hogy mi is lesz egy olyan kapcsolat vége, ahol neki kell a pasihoz kiutazni a tanyára, ő veszi a gumit, és ő visz kaját, ha szeretne ott maradni reggelire. És röhögve el fogja hajtani egy olyanért, aki a szomszéd utcában lakik, meghívja egy kávéra, és ő veszi a kotongumit.

Még csak azt se lehet rámondani, hogy túl nagyok lennének az igényei, vagy komoly kapcsolatban gondolkodik, ahol tervben van két gyerek.

Egyébként nincs semmi probléma, csak kérdés, hogy a kérdező be fogja-e érni egy olyan nővel, aki annyira leadta már az igényeit, hogy ez sem szempont, csak legyen valakije.

2017. jan. 25. 11:12
 13/14 anonim válasza:
Én is voltam közmunkán közel egy éven át, aztán halálosan megfenyegettem egyik kolléganőmet, most pedig munkanélküli vagyok, meg segélyből járok sört venni a dohányboltba. A nőknél esélytelen vagy, ha bevallod, hogy közmunkás vagy. Engem is elutasított egy nő, amikor elmondtam, hogy közmunkás vagyok. A nők szóba se állnak veled, ha a fizetésed nettó 250 alatt van.
2017. jan. 25. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
A kukázó hajléktalannak is van párja.Az kocsmatöltelék alkalmi melóból éldegélőnek is..Egy másik hasonszőrű. Szóval körbe kell nézni a közmunkás csajok közt és ott próbálkozni. Jellemzően nem a neten.
2017. jan. 28. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!