Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szépség nem relatív? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szépség nem relatív? Milyen egy 10/10-es nő? Mitől több mint a többi?

Figyelt kérdés

Hogyan kell elképzelni egy 10/10-es nőt? Milyen alakja van, milyen arca? Ha xy számára 10/10, lehet másnak nem?

Számotokra milyen egy tökéletes nő?

2017. jan. 24. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinek más.

Én valahol ezek között a lányok között keresném az én 10/10-esemet, ha még mellé kedves is:

[link]

2017. jan. 24. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Előzékeny, kedves, segítőkész, nyitott, tájékozott, mert az intelligencia az relatív, nem mászik rá foglalt pasikra, van önkritikája, nem ítélkezik, nincs megfelelési kényszere és ha hibázik is tud nevetni azokon, olyan munkája van amit szívesen csinál, néha sportol de nem gym-be futkos a hét mindennapján.Van stílusa de nem majmolja a divatot.

És a leges legfontosabb néha engedi a pasit is érvényesülni a házimunkában, miközben ő a barátnőivel valami jó kis programot szervez.

Én ezekre a tulajdonságokra mondom, hogy 10-es. Na igaz én nő vagyok.

2017. jan. 24. 16:47
 3/4 tooHandsome ***** válasza:
68%

Hát nem kérdeztél belsőt szóval azt most nem fejtem ki annyira :) Csak legyen jólelkű ne túl butus és ha van egy határozott személyisége az már bőven elég.

Külsőre nálam meg:

[link]

[link]

[link] (szereti az állatokat szintén előny :D)

Alakra kábe ez a toppp nálam

[link] (és még a nyelvét is megfelelően tartja)

Persze ezeken jót tudnak veszekedni a hülyék akik nem értik, hogy mindenkinek más a szép és mindenkinek más tetszik. A képekből is látszik szerintem én a fiatalabb korosztályhoz tartozom, nekem most az ilyen lányok jönnek be. Szóval biztos lesz olyan akinek nem lesz 10-es az akit én linkeltem, de lerondázni azért szerintem senki nem fogja.

2017. jan. 24. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam a 10-es nő az, aki csak a képzeletemben létezik, a valóságban ilyen nincsen, még a legszexibb valós lány is csak 10/9-es.

Leírva meg kb tökéletes alak, arc, haj/szemszín ruházat, belül pedig tökéletesen passzol hozzám mindenben, szemérmes, kedves aranyos, csendes, oda van értem, olyan életstílusa van, mint az enyém stb.

2017. jan. 24. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!