Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn két pasi közül nem tudok választani, az egyik értelmiségi a másik meg egy nagydumás vállalkozó, melyik lenne a jó?
Fél éve vagyok fenn, több találkozó is volt sok emberrel.De egyik sem volt olyan, akivel hosszabb távon valami el lehet képzelni.
De megismertem ezt a két pasit.
Az egyik most végzett az egyetemen, már dolgozik egy helyen, igaz pályakezdőként nincs nagyon eleresztve.
A másikban inkább megfogott a dumája, kisugárzása, életereje.
Ő viszont jelleméből adódóan vállalkozó, már az elején elakart vinni welnessz hétvégére, de mondtam neki, azért mindennek van határa, főleg az elején.
Biztos elvárt volna mást is.
Nos, kicsit össze vagyok zavarodva.
Mivel tartós kapcsolatot keresek, nem szeretnék melléválasztani.
Mindkettejükkel már többször is találkoztam, de egyszerűen nem tudok dönteni.
Ha választani kellene ki melyiket választaná?
N31
Felfordul a gyomrom ettől a kérdéstől.
Tipikus társkeresős szarság.
Nem játszol velük??? Miközben randizol mindkettővel.
Ócska nő vagy. Remélem kihasználnak mint egy kutyaszaros rongyot. Tudd meg, ketyeg az óra, 31 évesen már nincs sok lehetőséged... bármikor lecserélnek egy újabb modellre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!