Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn két pasi közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn két pasi közül nem tudok választani, az egyik értelmiségi a másik meg egy nagydumás vállalkozó, melyik lenne a jó?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok fenn, több találkozó is volt sok emberrel.De egyik sem volt olyan, akivel hosszabb távon valami el lehet képzelni.

De megismertem ezt a két pasit.

Az egyik most végzett az egyetemen, már dolgozik egy helyen, igaz pályakezdőként nincs nagyon eleresztve.

A másikban inkább megfogott a dumája, kisugárzása, életereje.

Ő viszont jelleméből adódóan vállalkozó, már az elején elakart vinni welnessz hétvégére, de mondtam neki, azért mindennek van határa, főleg az elején.

Biztos elvárt volna mást is.

Nos, kicsit össze vagyok zavarodva.

Mivel tartós kapcsolatot keresek, nem szeretnék melléválasztani.

Mindkettejükkel már többször is találkoztam, de egyszerűen nem tudok dönteni.

Ha választani kellene ki melyiket választaná?

N31

2017. jan. 21. 14:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Jó tudom, nem egy életre szól egy kapcsolat, főleg manapság.

De akkor is nehéz dönteni.

Játszani egyikkel sem akarok, és pár találkozás után viszont dönteni kéne.

Valószínűleg nekik is van több levelezőpartnerük, vagy lehet találkoznak is másokkal, biztos nem fogják elmondani.

De mivel nekem nagyon új ez az egész társkeresős dolog, ezért vagyok most várakozó állásponton.

2017. jan. 21. 15:44
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

Első még fiatal hozzád, második nem akar komolyat.

Mivel a második jön be válaszd őt, de ne hitesd el magaddal, hogy majd melletted fog megállapodni.

2017. jan. 21. 15:48
 13/22 anonim ***** válasza:
13%

Azért befigyelnek az igények, értelmiségi vs vállalkozó :D

Gondolom nem írtad volna ki a kérdést, ha az egyik vagy mindkettő mondjuk árufeltöltőként dolgozna, minimálbérért.

2017. jan. 21. 16:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Neked mi a végzettséged, és mi a vállalkozónak? A sok kisebbségi érzéssel küzdő ezt személyes sértésnek veszi ugyan, de az is EGY szempont. Hossza távon jobb ha hasonló.
2017. jan. 21. 16:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem vagyok már tini csaj....-lehet pont ezért zavar,ha emberekről úgy beszélnek mint a cipőboltban két különböző fazonú
2017. jan. 21. 16:22
 16/22 anonim ***** válasza:
#-divatcipőről...
2017. jan. 21. 16:23
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Két teljesen más életstílusú pasi. Érdekes lenne most végzett egyetemistaként, kezdő bérrel nagydumásnak lenni, bár biztos van ilyen is.

Nem írtad a kort, csak valószínűsítem,hogy a vállalkozó pasi idősebb mint az egyetemet végzett.

Mivel egyikről sem írtad azt,hogy megfogott a jelleme, bizsergést érzel ha meglátod..kizárólag ezek alapján a tények alapján eléggé - az előzőhöz hasonlóan - bolti adok-veszek érzésem van.

Szerintem egyikhez sem vonzódsz, ezért bejött a nagydumás, akinek pénze is van és vélhetőleg lehengerlőbb "udvarló" mint a másik.

Nem is értem egyébként,hogy miért is akarod akár egyiket, akár másikat? Keress tovább olyat, akinél nem merül fel a kérdés,hogy Őt válaszd-e.

2017. jan. 21. 17:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján én az értelmiségit.
2017. jan. 21. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:

A társkeresőkön mindenki vállalkozó, vagy értelmiségi. Sokan vállalkoznak az életben sok mindenre, mint te is kedves kérdező most, remélem azért jól sül el és nem lesz sírás rívás.

Én nem mondanám el egy alig ismert személynek, hogy diplomás vagyok, esetleg miből élek meg, igaz én nő vagyok.

2017. jan. 21. 21:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Én egyiket sem választanám, biztos lesz még más választási lehetőséged is.

Az első hozzád képest életben tapasztalatlan és nem is mozgatott meg téged semennyire.

A másik meg lehet, hogy érdekes, mert húúúú, izgi, rosszfiúúúú, kisugárzása van, vagány... de ha komoly kapcsolatot akarsz, felejtős. Rögtön wellnesshétvégére... nem véletlenül voltak kétségeid. Plusz rázza a rongyot.

2017. máj. 8. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!