Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programot lehetne csinálni egy MILF-fel?
Figyelt kérdés
Egy nálam 20 évvel idősebb nő, úgymond első randi lenne, csak nem tudok mit kitalálni ilyen hidegben, át meg csak nem hívhatom hát anyám-apám mit szólna. Nagyon bevállalósnak tűnik egyébként.2017. jan. 20. 20:47
11/14 anonim válasza:
7. vagyok.
30azaz én korom,ahoz adtam 20at így jön ki az 50.
tudod a helyedbe képzeltem magam.
mé amugy menyi vagy?
13/14 anonim válasza:
A kerdezo huszon par eves lehet. Es nyilvan dugna a csajt. Illetve a csaj is erre palyazik nyilvan /egyebet mit tervezne ugyan?/ szoval jo uzlet ez igy.
Ezert olyan helyet javasolnek kerdezo, amihez kozel lakik a no /hogy ha helyzet van, legyen hova menni/
14/14 anonim válasza:
Nőknek mindegy hogy gyerekes vagy vagy mittomén...a lényeg hogy jól nézz ki a többi nem számít.
Ha jól nézel ki arcra és vagy legalább 180 akor bárkit megkaphatsz kortól fügegtlenül,
Farkas meg legyen min. 17 cm
EZ kell a nőknek...még hogy kor stb....nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!