Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez engem, vagy a programot minősíti?
Ha Badoon és Tinderen már minden mindegy alapon szinte tényleg mindenkit tetszikkel jelölök, viszont 1 hete semmi visszajelzést nem kapok, akkor ez azt jelenti, hogy egy szikrát nem váltok ki a nőkből, vagy maga a program van elcseszve és semmit nem látok, míg nem fizetek érte?
Élőben ismerkedés sosem ment, ezért gondoltam, megpróbálom ott. De kezdem megbánni. Akkor viszont mégis hol? Este fél 9-kor hazafelé az utcán? Kicsit sem lenne "érdekes", ha leszólítanék valakit... Munkából áll a napom, ott meg kizárt.
25F
Benő, Benő, Benő,
Gondolkozz el azon is,
Hogy ha jobban belegondolsz,
Nem vagy te egy Adonisz.
(Geszti Péter)
150 ezres városban élek és átlagosan napi 1 lány like-ol vissza, akikkel a férfiak 90%-a lefeküdne külső alapján.
Ráadásul elég fiatal vagyok és csak a 18-25 éves lányokról van szó, mert csak ők vannak beállítva nekem.
A csúnya arcú és/vagy kövér lányokat nem lájkolom, de 10-ből 7-8 lányt igen.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy a programmal nincs gond.
23/F
Ilyen hülyeségeim alapból nincsenek, de Facebook-on nálam is előfordul, hogy nem válaszolok sokáig egy-egy üzenetre. Ez sosem személyes, hiába veszik annak, és mindig mondom, hogy nyugodtan írjanak egy pontot, hogy dobja megint az értesítést az fb.
Szerintem ne foglalkozz ennyit a programmal, sok ember csak fent van rajta, űzi az unalmát, de amint kilépett, feledésbe merül nála az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!