Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes nők, hiába tesznek meg mindent, hogy külsőre vonzóak legyenek, a férfiak számára mégis láthatatlanok?
Azért van így... MERT NINCS ÍGY.
Ha egy nő nem tesz a külsejéért semmi extrát, akkor is akad jelentkező. Ha jobban ráfekszik a dologra, sorban ugrálnak rá a jelentkezők. Ja, hogy itt fordul a helyzet és nem a nő láthatatlan, hanem a nőnek láthatatlanok a nem top pasik.
A probléma ott van, hogy csak bizonyos szintű pasikat vagy hajlandó észrevenni.
(Amúgy miért jó ilyen irreális kérdéseket feltenni? Ha megnyerem a lottó főnyereményét, miért nem leszek gazdag? Kb. ilyen szintű logika.)
Ne haragudj de az, hogy te külsőre vonzónak találod magad még nem biztos, hogy a férfiak többsége is így véli.
"valaki úgy is próbálhat vonzóbb lenni, hogy megkeresi a magának megfelelő stílust, ami tükrözi az egyéniségét" Akkor lehet itt a hiba?
"a vonzó NEM egyenlő a legújabb tucatpláza stílussal a nők szemében (sem)"
Sosem értettem miért negatívum ezen az oldalon ha valaki divatosan öltözködik? Meg egy átlagos fiatal lány hova menjen ruhát vásárolni? Kati néni butikjába? Áruld már el, hogy te hol veszed akkor a ruháidat mert komolyan érdekel. De most no offense, tényleg kíváncsi vagyok. Meg akkor neked milyen mégis a stílusod?
Ugyanis valami NEM stimmel, a női ismerőseim nagy részét folyton zargatják a férfiak még azokat is akik nem a legcsinosabbak közül valók. Szóval te ezekszerint nem csinálsz jól valamit és nehogymár a férfiak legyenek a hibásak akik nagy része egyébként bármire rámászna aminek lyuka van. Ez is szintén tapasztalat -no én pont nem ilyen vagyok (tényleg)- főleg azok a férfiak akik nem kifejezetten adonisz kategóriába sorolhatóak, de lehet, hogy te őket pont észre sem veszed :)
#24 Őszintén? Turkálóban, egyrészt azért, mert a méretemben (xs-s), csak ott lehet normálisat kapni (a "butikos" s-es ruhák nagyok rám többnyire, valószínűleg külföldön ennyivel másabb a méretezés), másrészt mert csak ott kapok olyat, ami nem jön szembe minden harmadik emberen (és nem egy fél vagyon, ugyanis olyanokra nagyon nem telik). A plázastílust pedig a plasztik, mű, feltűnő, csili-vili ruhákra értettem, amivel a legelső válaszolók azonosították a "vonzó" öltözködést. Én nem érzem magam olyanokban, inkább nőiesebb darabokban, egyszerű, de alkatra passzoló szabás, egyszerű színek, semmi flitter, semmi nyomott minta. Nincsen se lila hajam, se szakadt nem vagyok, se semmi extrém, amit "egyéniségnek" hívnak sokan.
"Szóval te ezekszerint nem csinálsz jól valamit és nehogymár a férfiak legyenek a hibásak akik nagy része egyébként bármire rámászna aminek lyuka van."
Továbbra is pont erről szól a kérdés, hogy MI A HIBA, egy szóval nem írtam, hogy a férfiakban keresném, hanem szeretném kijavítani, akármi is az, mert egyelőre fogalmam sincs mit változtassak. (Ehhez képest csak a savazást kapom, na mindegy...) És attól, hogy a te környezetedben nincs ilyen nő, még léteznek ilyenek. Az én közelemben meg kenguru nincs, akkor nyilván nem is létezik ezek szerint, ugye?
Ha neten ismerkedsz társkeresőre 1 darab előnyös kép kell és nyert ügyed van. Persze értelmes nem olyan amin mellbedobással akarsz nyerni :)
Élőben meg akár az utcán próbálj szemkontaktust létesíteni vagy mosolyogj rá a fiúra akit szeretnél hogy megszólítson. Én se mennék oda senkihez akitől nem kapok jelzéseket, vagy azt látom rajta hogy flegma...stb. akármennyire is jól néz ki.
Attól, hogy tévedsz valamiben, nem leszel hazug. Attól, hogy nem tetszik a válasz, az még segítség marad.
De tényleg, milyen választ vársz? Láttunk téged valaha? Láttuk a viselkedésed, a ruháid vagy bármit belőled? Azt láttuk csak, hogy egy átlagon aluli csajnál is akadnak jelentkezők. Akkor mit gondoljunk, nálad miért nem, ha még teszel is érte?
Genetika.
Ezt osztotta az élet.
Ezt osztotta Isten.
Ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!