Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az "idősebb" Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az "idősebb" Férfiak vonzanak, mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a korosztályomban lévő srácok nem keltik fel az érdeklődésem, mert sokan még nagyon kisfiúsak és nem találom őket vonzónak, férfiasnak. Ezért kb az 5-6 évvel idősebb Férfiak tetszenek, mert azok 25-26korukra már férfiasodtak és persze több tapasztalattal is rendelkeznek ( az élet minden területén ) A külső fontos persze, de csak másodlagos!!! Viszont egy ismerkedés elején, csak a külsőségek alapján tudom eldönteni, hogy akarok-e vele ismerkedni, vonzónak találom, tetszik, szimpatizálok-e vele.

Nem tudom, hogy mit kellene tennem, hiszen egy 5-6évvel idősebb férfit biztos, hogy nem érdekelnék:( Nem vagyok egy Nőies alkat és nincsenek tapasztalataim ez nem igazán tetszene (szerintem) egy 25 éves férfinak. Mit tegyek ilyenkor? Nem lesz soha barátom? Én nem érdeklem a "20-on feletti " korosztályt:(

19L

2017. jan. 18. 07:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Itt sírsz teljes megalázkodó stílusban, mint egy kislány... Egy kapcsolatban muszáj, hogy mindkét fél egyenrangú legyen, különben valamelyik beleun, többre vágyik majd, esetleg elnyomja őt és ez egy vitánál ismét teljes megalázkodáshoz vezet.

19 éves lány vagy. Jó esetben már nincs "egyest adott a töri tanár" és hasonló f@$zságok. Jó lenne ha nőként viselkednél. Amit ide írtál, az gyerekes álmodozásnak tűnik 0 racionalitással. Teljesen oké lenne a dolog, ha eddig is 25 év körüliekkel lettél volna, mert komolyabb, érettebb vagy, mint egy tini, de nem így van... Nekem ebben a kérdésben az tűnt fel legelőször, hogy semmit sem tudsz nyújtani, + rinyálsz, ledegradálod magad, de önző módon mindent akarsz...szóval csak elvennél dolgokat, ami neked kell, annak ellenére hogy közel sem tartasz ott semmilyen téren, ahol kéne ennyi idősen. Maximum egy szintén tapasztalatlan 19-20 éves srác való hozzád. Kezdetnek tökéletes.

2017. jan. 18. 09:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Egy 19 éves lány 25-26 éves férfival teljesen normális.

Ha az "idősebb férfiak" vonzanának az azt jelentené hogy 19 évesen 35 körülit szeretnél.

2017. jan. 18. 11:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy nem vagy nőies alkat? Milyen a külsőd? Leírnád?

25F

2017. jan. 18. 11:53
 14/20 anonim ***** válasza:
25-26 az hozzád képest messze nem olyan "idősebb".
2017. jan. 18. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:
5-6 év korkülönbség teljesen belefér szerintem, én 20 vagyok, és engem is a 4-5-6 évvel idősebb pasik érdekelnek inkább. Ráadásul azt vettem észre, hogy a férfiak inkább választanak náluk fiatalabb párt, mint a nők, szóval nyugi, biztosan találsz magadnak valakit.
2017. jan. 18. 12:00
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Randizz egy 30+ évessel, és majd rájössz, hogy ők sem különbek :D
2017. jan. 18. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:

""A legtöbb lány a te korodban jóval érettebb a vele egyidős fiúknál,..."

Akkor pontosítsunk: A legtöbb lány a te korodban jóval érettebnek HISZI MAGÁT a vele egy idős fiúkkal..." Amit a 25 illetve 30+ os férfiak rendre ki is használnak persze. Ebben az a gyönyörű, hogy a rendkívül érett 19 éves kislányok mindezt megtiszteltetésnek is érzik. Felnőttesnek (ebből derül ki, mennyire érettek is valójában) Mondom ezt 30+ férfiként.

Mindenesetre a kérdeznek nem kell aggódnia, ha hoz egy átlagos külsőt, akkor ezzel a gondolkodással nagyon hamar gerincre lesz vágva valamelyik 25 éves "férfi" részéről.

2017. jan. 18. 15:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ezért voltak és vannak fiatal barátnőim.
2017. jan. 19. 06:38
 19/20 anonim ***** válasza:
5-6-7 év nem nagy korkülönbség, szerintem :) az meg belefér!!
2017. jan. 19. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem baj, hogy valakit az idősebb férfiak vonzanak, meg is tudom érteni, majd te is felnősz, akkor foglalkozzál majd igazán a párkapcsolattal, és egyáltalán nem lesz baj, ha 18-20 évesen egy 36-40 éves férfival lesz kapcsolatod, persze ahhoz neked is megfelelő olvasottsággal, műveltséggel, intelligenciával stb-vel kell rendelkezned, hogy méltó párja legyél egy idősebb embernek.
2017. jan. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!