Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet, hogy a férfiak félreismerik magukat és igazából nem is annyira rendesek, normálisan, intelligensek, életrevalóak, stb. , mint amit ezen az oldalon állítanak magukról?
Én őszintén úgy hiszem, hogy az emberek elsöprő többsége normális. Nem tökéletes, de elvan a világban a maga módján anélkül, hogy nagy kárt okozna. Csak ennek nincs hírértéke, ellentétben az egy-két hülyével.
Jegyzem meg, ugye azt senki nem gondolja, hogy a normálatlanok aránya a két nemen belül nagyon eltérő lenne.
Ha egy defektes pali jut egy normálisra, akkor valami hasonló az arány a lányoknál is.
Velem azok voltak eddig minősíthetetlenül taplók, akik előtte nagyon erőltették az "én kedves/aranyos/rendes pasi vagyok" dumát.
Szóval igen, az ilyen emberek önismerete 0. De nyilván egyszerűbb mást okolni, mint magukon változtatni, igazából valahol megértem őket.
De lehet , sokan félreismerik magukat.
Bár azért nem mindenki, és van aki tisztában van a jó és rossz tulajdonságaival.
Tudom én sem vagyok egy nagy szàm , de jók a meglátásaim. Ezt mások igazolták, nem én gondolom magamról.
Persze van ezer hibám is, amikkel tisztában vagyok.
De ez megint lehet olyan dolog, hogy ami az egyik nő szemében hiba, az a másikéban erèny. Szóval kinek mi a normális, de ez már itt ki lett beszélve úgy gondolom.
(Egyébkènt minden ember túlértèkeli önmagát)
azért ahhoz is sok ész kell, hogy az itt feltett kérdésekből alkosson valaki véleményt egy egész nemről. nyilván nem azok fognak írni, akik találtak normális férfit/nőt, boldogok, és nem egymás pénze/külseje/akármije kell nekik. esélyes, hogy egy fórumon olyan ír, akinek valamilyen problémája van...
egyébként nem csak férfiakra, hanem nőkre is ugyanúgy igaz ez. nagyon sok ember felülértékeli magát.
én is azt tapasztaltam, hogy aki nagyon bizonygatja hogy ő milyen jó ember, ott valami bűzlik. egy jó embernek nincs szüksége rá, hogy mindenkivel közölje, hogy ő milyen f asza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!