Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keresem Őket?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Sajnos a saját korosztályomban nem találok olyan lányokat, akik megfelelnének számomra.

Sokkal jobban vonzanak az érett, felnőtt nők.

Azonban van egy hiba... az ilyen nők nem igazán vevők az ismerkedésre a valóságban. Ennek sokszor az-az oka, hogy ott vannak a barátnőik is, és azonnal nem úgy reagálnak ahogy azt lehet tennék egyedül.

Második eset, hogy sokszor csak egyéjszakás kalandokban gondolkoznak.

Hol találhatok érett nőket, akik nyitottak lennének egy fiatalabb férfival való ismerkedésre?

2017. jan. 17. 00:02
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes hogy akik engem vesznek körbe hallani se akarnak kalandról meg ilyenekről, és akár egy életet letudnék velük élni, más kérdés, hogy csak azokat érdeklem akikkel flegma vagyok vagy csak dumára kellenek, ők akarnak maguknak, akiért meg odavagyok az jön a kifogásokkal.

Eskü jobban járnék ilyen dugható ri bikkel akik jól bevennék, hol találsz ilyeneket?

2017. jan. 17. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!