Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most pénteken pesten a morrison's2-ben volt vki? Volt ott 2 nyuszifüles lány. Őket keresem, vagyis az egyiket, de nagyon!
Valakinek nem adták meg valami elérhetőségüket? Vagy aki ismeri őket nem mondaná meg a nevüket? A vörös hajú érdekelne
23F
Utolsó eléggé lecsapta a labdát :D
De egyébként jogos, ha bejössz neki, akkor már tudnál valamit róla :P
Nézz másik csaj után.
És Neked ilyen csaj kell,aki azzal fogadott a bnőjével,hogy ki szed fel több pasit? :)
első vagyok ismét :)
lol... ez jobb mint az iwiwes "rocker bulin sokat és jót dumáltam egy csajjal, de én balga nem kértem el a számát..." mire a válasz "én voltam a csaj, és alig tudtalak levakarni, bocs, de nem adom meg a számom..." biztos Ti is találkoztatok vele, az én falamon mind2 kétszer is megjelent...
ha meg annyira bejön, akkor járj minél többet a morrison's2-be és reméld, h megint taliztok :) ki tudja, mikor találja el Ámor nyila... de az biztos, h Cupido gakorikérdéseken vajmi keveset vadászik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!