Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen nehéz lenne nőknek is a társkeresőkön?
Csomó nő ismerősöm panaszkodik hogy társkeresőn lehetetlenség ismerkedni.
Igaz hogy napi 50 levelet kapnak de 80 százalékban csak szexet akarnak. A maradék meg vagy nagyon buta vagy lelki sérült.
Mesélték hogy sokszor adtak esélyt olyannak aki elsőre nem jött be nekik, csúnyácska vagy kövér volt hogy hátha de ők is ugyanúgy kiderült hogy csak szexet akar vagy valami lelki sérült volt. Beteges lelki világa volt. Nagyon leadták az igényeket de még így sem..
Ennyire rosszak -ezek a társkeresők?
Az én tapasztalataim alapján szexpartnerből fitnessmodell pasit is 5 perc alatt találni.
Kapcsolatra rendes srácot is tucatjával.
Szerelmet, na azt piszok nehéz.
Szerintem 10ből 2 levél jön, ami csak szexre irányul, még 2, aki kicsit sejtelmesebben utalgat a szexkapcsolatra, 2, aki eleve úgy ír, hogy abban benne van, hogy már utál, mert nem válaszolsz.
A maradék 4 valóban meg akar ismerni, de egy legalább tök kopasz vagy alacsonyabb nálad, egyikük pedig általában tök buta és csóró, ez a kettő általaban együtt jár, egy pedig egy vénember, vagy még tini.
A maradék 1 srác az, akivel lehetne beszélgetni, mert úgy érzi, szívesen megismerne és járna veled.
Igazából nem nehéz nőként, kapsz 100 levelet, ebből 10 normális átlagos srácot, aki veled akar járni, de innentől jön az, hogy 10 ember közül iszonyat mázli kell, hogy az egyikkel passzoljatok is, hogy meg tudd szeretni.
Mert olyanokról nem is volt szó, hogy vannak az összeesküvéshívők, a természetgyógyászok, az ezoterikusok, a fittness egészség sport mániákusok, a focidrukkerek, az MMAs küzdősportolók, az elfoglalt üzletemberek, az otthonlakók, a komplexusosak, a bulizósok, a kapcsatfüggők, a szüzek, az alkeszok, az utazósok, az ápolatlanok szóval egy csomó szélsőség, ami a beszélgetések során derül ki, rosszabb esetben a találkozón.
Nőként leginkább arra jó a társkereső, hogy lásd, hányan és kik akarnak megdugni. Mert ez az egy dolog az, amiben a levelet író férfiak egyeznek. Így be tudod lőni azt, hogy kb "mennyit érsz", milyen szinten találhatsz társat.
Ezt 25 feletti anyukaként írom.
25 alatti gyermektelen lányként 3 hónap alatt 4 ezer levél jött.
Eddig a 6 hónap alatt 1500, amiből 150nek írtam vissza kb. Szóval érezhető a visszaesés, de még így is rengeteg a férfi, és folyamatosan cserélődnek, ahogy a kapcsolataik mennek tönkre.
Egyszer csak felbukkan egy nekem való férfi is, a lehetősége megvan, hogy rámtaláljon. Interneten is, mint az utcán, bárban, étteremben, buszon, barátok útján. Szóval ha egy plusz lehetőség van a társkeresésre, ki kell használni.
"a lehetősége megvan, hogy rámtaláljon"
régen rossz, ha az ő feladata rád találni.
"Ennyit tudsz nyújtani? Tudsz beszélni? Wow." Miért, ti nők mit tudtok nyújtani? Semmit, de elvárás, meg kritérium az van. Ez nem jó, mert van valmai hobbija, az nem jó,mert nincs hobbija, ennek kockás inge van, annak egyszínű..stb. Velem legalább ellehet beszélgetni normálisan, nem úgy állok,illetve álltam a nőkhöz, mint egy kangörcsös gorilla. De amint látom, itt a "mit tudsz nyújtani" manapság ezt takarja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!