Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nagy igények vagy elvárások?
Teljesen normális válaszokat jelentettél, mert képtelen voltál szembesülni azzal, amit te írtál?
Teljesen érthető, hogy miért nem lesz soha, senkid.
(Jelentsd csak. Semmi sértőt vagy trágárt nem írtam ebben a hozzászólásban, ahogy mások sem azokban, amiket töröltettél. Jelentheted, de a valóság nem fog megváltozni. Az életben kinek jelented, ha nem tetszik a kenyér ára?)
Én dolgozom, nem dohányzom, nem piálok, megadom a tiszteletet mindenki felé, legyen az nő vagy férfi, legjobb tudomásom szerint erkölcsös is vagyok.
Ismerkedünk?
vicces azért, hogy amikor férfiakról van szó, hogy hány nővel szexeltek, akkor jön a duma, hogy miért baj ha sokkal, nem ártott senkinek, mindketten akarták, nem hitegették egymást. ha egy nő írja ezt, el van mondva minden k urvának. :D
az is szánalmas kissé, ha valakinek az ismerősei között alig találni ilyet, aki megfelel a leírtaknak. :D
nekem pl egy dohányzó ismerősöm sincs. én se viselném el, mégha "mértékkel" is dohányozna. mi az a mértékkel dohányzás? csak félig b aszod tönkre a tüdődet? :D
inni mindenki iszik időnként, kivéve akinek nem ízlik. az még nem káros szenvedély nyilván, ha alkalmanként iszik valaki.
a picsogást meg hagyjuk már, hogy nem iszok, nem dohányzok, mégsincs barátnőm. mintha ez valami teljesítmény lenne és járna érte a nő. :D
kérdező te kissé karótnyelt és arrogáns vagy. vegyél vissza és könnyebb lesz párt találni. puszi nektek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!