Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkásemberként van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkásemberként van még esélye az embernek a társkereső oldalakon, vagy nem éri meg regisztrálni már ilyen oldalra?

Figyelt kérdés

Majdnem mindegyik fizetős lett.

Magamról annyit harmincas éveim vége felé járok, egy vidéki településen élek, minimálbérezett gyári melós vagyok.

Jó tudom mindjárt a tanulás meg hasonló ütőkártya, sok nő részéről.

Hiába tanul itt bárki is, mit kezdene a szakmával?

Itt jobbára a gyárban van meló, máshol nincs, és minimálbér körül fizetnek.

Máshova meg nem tudok elmenni, mert amit az albérletekért elkérnek, az horror összeg ma ebben az országban, jószerint a fizetés az albérletre menne el.

Régebben voltam némelyik társkeresőn, de pár levél váltáson nem jutottam túl.

Pedig sportolok(pin pong,sakk,biciklizés, politikában is otthon vagyok).

De a lányok valahogy nem akartak szóba állni a társkeresőn.

Miért van ez?

2017. jan. 14. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rengeteg a kamu profil, amiket a társkereső oldal produkál, illúziókeltés céljából. Nem lenne jó reklám az, hogy a regisztrált felhasználók 95%-a férfi.
2017. jan. 14. 21:36
 12/14 llorTllorT ***** válasza:
64%
munkásemberként csak másokat tudsz kiszolgálni.rabszolga vagy.társkeresők,ismerkedők csak a pénzedet akarják elvenni semmi több.esélyed nem sok van.a magadfajta nyöstény rabszolgák is a földesúrakra hajtanak.
2017. jan. 14. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a hasonló helyzetű munkásnők között keresgélj.

Másrészt, kesergés helyett tényleg elkezdhetnél tanulni. Az hogy nincs értelme, csak duma. Próbálj egy kicsit küzdeni, ne az esti kocsmázás legyen a szórakozásod.

2017. jan. 15. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Előző, miből gondolod, hogy a kérdező esténként kocsmába jár? Hiszen nem is ismered őt! A másik meg az, hogy minek tanuljon valaki, ha teszem azt, nincsen semmi olyan dolog, ami motiválná, ami érdekelné annyira, hogy ezért évekig keményen küzdjön? Mert ez még így is az lenne, hát még ha olyan dolgokat kellene tanulnia valakinek, ami nem is érdekli.
2017. jan. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!