Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is kiábrándít ez?

Figyelt kérdés

A társkeresőkön lévő emberekről van szó. Tehát megismerek valakit, beszélgetünk, jól elvagyunk. Majd feljön, h folytathatnánk a beszélgetést facebookon. Felvesszük egymást, nyilván mindkettőnk elkezdi nézegetni egymás profilját, majd meglátom hogy az "újabb ismerősök" menüpontban én vagyok a 10-20-ik. Ami ugye azt jelenti, hogy kb egy hete ennyi új ismerőse lett, ráadásul mind az ellenkező nemből.

Ez csak engem ábrándít ki? Nekem ezek után már kedvem sincs vele beszélgeti. Én vagyok a hülye, vagy más is hasonlóan érez ilyenkor?

2017. jan. 10. 17:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12%
Egy lánynak naponta 2000 üzenete van társkeresőn, mer szarul vannak megcsinálva, ha jók lennének a társkeresők első hónap után senkise fizetne értük többé, mellesleg a lányok ebböl a 2000 üzenetből kinézik a legjobb képűbb csávókat, és csak azoknak írnak üzenetet 10/9 azmár nem játszik, mellesleg nemelég hogy cska azoknak írnak még abból is vagy 30 van nekik, így szarba se vesznek senkit mer ha az egyik nem ír a többi 29 teper.
2017. jan. 10. 17:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de nagyon gyerekesen viselkedsz és gondolkodsz.
2017. jan. 10. 17:05
 3/19 A kérdező kommentje:

Ezt kifejtenéd? Nem tudom, hogy ez normális dolog-e hogy így érzek.

2017. jan. 10. 17:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiu?
2017. jan. 10. 17:08
 5/19 A kérdező kommentje:
Sztem ez nemtől független.
2017. jan. 10. 17:09
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Rohadtul nem mert egy lánynak 500 udvarlója van egy fiunak meg semmi...
2017. jan. 10. 17:11
 7/19 anonim ***** válasza:
65%
Volt hogy ismerkedtem egy lánnyal tinderen, nem vagyok egy ronda gyerek, de nem is az a fullos, így nem sok párom volt tinderen de eza csaj elég fullos volt, és panaszkodott a tinderre meg a társkeresőkre, aztán elküldött egy képet 546 párja volt.... nekemmeg cikis lett vna mondani h kb 3 volt abból 2 nem is írt, és csak vele dumálok... Ez a társkeresősdi a lányoknak van kitalálva, minden ujjukra 50 csávó jut, egy csávót meg lese szarnak, azóta nem is társkeresőzök, pedig komolyan vettem, Társat keresni mentem fel, erre a csaj olyanokat írt h azt se tudja miért regisztrált, annyi esze nincs?
2017. jan. 10. 17:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én vagyok a hülye, vagy más is hasonlóan érez ilyenkor?"

Biztos vannak mások is, akik így éreznek - viszont igen, ti vagytok a "hülyék".

A emberek azért vannak fenn társkereső oldalakon, hogy ismerkedjenek - te is ezért vagy fent, te is ezt teszed.

Akkor meg fennakadni azon, hogy emberek rajtad kívül másokkal is ismerkednek, és nem csak rád várnak ölbetett kézzel, ez elég gyerekes hozzáállás.

2017. jan. 10. 17:18
 9/19 anonim ***** válasza:

Már eleve az gyerekes hogy utána néztél hogy hányadik ismerőse lehetsz. Semmi közöd hozzá ha pl ismerősöket gyűjt.

És egyébként is a magyar negatív mentalitásod miatt azonnal arra gondolsz hogy ez mind pasi. Áá hogy azok csajok is vagy haveri pasik az már ugye eszedbe se jut.

Csak az hogy Ennyi pasi udvarolhat neki.

Bem a fb-on kéne az életedet élni!

2017. jan. 10. 17:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Jav. Nem...
2017. jan. 10. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!