Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is kiábrándít ez?
A társkeresőkön lévő emberekről van szó. Tehát megismerek valakit, beszélgetünk, jól elvagyunk. Majd feljön, h folytathatnánk a beszélgetést facebookon. Felvesszük egymást, nyilván mindkettőnk elkezdi nézegetni egymás profilját, majd meglátom hogy az "újabb ismerősök" menüpontban én vagyok a 10-20-ik. Ami ugye azt jelenti, hogy kb egy hete ennyi új ismerőse lett, ráadásul mind az ellenkező nemből.
Ez csak engem ábrándít ki? Nekem ezek után már kedvem sincs vele beszélgeti. Én vagyok a hülye, vagy más is hasonlóan érez ilyenkor?
Ezt kifejtenéd? Nem tudom, hogy ez normális dolog-e hogy így érzek.
"Én vagyok a hülye, vagy más is hasonlóan érez ilyenkor?"
Biztos vannak mások is, akik így éreznek - viszont igen, ti vagytok a "hülyék".
A emberek azért vannak fenn társkereső oldalakon, hogy ismerkedjenek - te is ezért vagy fent, te is ezt teszed.
Akkor meg fennakadni azon, hogy emberek rajtad kívül másokkal is ismerkednek, és nem csak rád várnak ölbetett kézzel, ez elég gyerekes hozzáállás.
Már eleve az gyerekes hogy utána néztél hogy hányadik ismerőse lehetsz. Semmi közöd hozzá ha pl ismerősöket gyűjt.
És egyébként is a magyar negatív mentalitásod miatt azonnal arra gondolsz hogy ez mind pasi. Áá hogy azok csajok is vagy haveri pasik az már ugye eszedbe se jut.
Csak az hogy Ennyi pasi udvarolhat neki.
Bem a fb-on kéne az életedet élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!