Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány budapesti,30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány budapesti,30 éves férfiként, hogy nincs jogosítványom, autóm, és albérletben lakok egy férfi lakótársammal?

Figyelt kérdés

Bár megtehetném, hogy saját albérletbe költözök, de takarékossági okokból egy barátommal lakok együtt (külön szobában). Persze, ha komolyra fordulna valakivel, akkor szívesen összeköltöznék a barátnőmmel.

Autóban sem gondolkoztam, mert fiatalon egyáltalán nem éreztem szükségét. Egész jó a közlekedés Budapesten, és a fenntartását is soknak tartottam. Viszont persze el tudom képzelni, hogy mennyivel jobban jön ki, ha nem BKV-zni/taxizni kell egy randi helyszínéig.

Több munkatársam is cukkolt, hogy a jogosítvány az alapműveltség része (igaz, ők 5-15 évvel idősebbek voltak mint én). És ők el nem tudják képzelni, hogy ne legyen autójuk.

Úgy 1 éve véget ért egy több mint 5 éves kapcsolatom, és most kezdtem csak el újra randizgatni. Több lány is értetlenkedve nézett rám, hogy 30 évesen még se saját lakásom, se autóm nincs.

Nektek mi a véleményetek erről lányok? Mekkora hátránynak számít ez?

Eddig nem nagyon tudtam spórolni, de idén előléptettek, és így már félre tudnék tenni havi 100-120 ezer Ft-ot. Szerintetek külön kellene költöznöm, és venni egy megfizethetőbb kocsit? Vagy inkább tegyem félre ezt a pénzt?

2017. jan. 14. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna,ha totálisan beké lennék zúgva a férfiba. Bár az jobban ,hogy úgy menjek oda a férfihoz,hogy ott lesz mindig valaki,és úgy hogy szexelsz?!
2017. jan. 14. 14:56
 12/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólásokat!

- átlagosan fizikai adottságaim vannak, egészséges vagyok, ami végül is nem rossz. de annyira nem is jó, hogy ezzel magából levehessek valakit a lábáról, még ha fel is dobom a stílusommal. na meg kiábrándító, ha csak a külsőségek miatt szeretnek.

- ez az anyagi dolog elég furcsa. most, hogy így felmentek az árak, ahogy számolom... ha félre is tennék havi 100-150e-et (ami szerintem egy átlagemberhez képest is nagyon sok pénz), akkor is vagy 10-15 évig kellene spórolnom egy normálisabb lakásra. sajnos a szüleim nem tudtak támogatni ilyen téren. marad az albérlet, de ugye itt megalkuvások vannak. most együtt vagyok ugye ezzel a sráccal, ami jó, mert így kb. fele annyiba kerül a lakás, és nem unatkozok. de ahogy írták, ez rossz is, mert így azért alkalmazkodni kell, és biztos van lány, akit ez zavar, kérdés, hogy mennyire.

- több barátom is van, aki közel egyik sem Casanova, milliomos, vagy görög isten, de mégis kapcsolatban vannak, csinos és rendes lányokkal. nekem is volt már komoly kapcsolatom, pedig a fentiek rám is igazak.

- nem akarok elmenni vidékre, csak azért, hogy barátnőt találjak. itt dolgozok, itt élnek a barátaim. külföldön azért gondolkodok, de ott is csak kívülálló lennék, az ottaniakhoz képest még kevesebb pénzzel, nyelvi, és kulturális akadályokkal.

2017. jan. 14. 15:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Külföldön nagyon kicsi a társadalmi különbség anyagilag. Mindenki jó létben él, az átlag fizetés 2000-2500 Euro, a legtöbb ember annyit is keres, viszonylag kevesen keresnek sokkal alatta és sokkal fölötte. Persze leszámítva a mosogatókat. De ha többre érzed magad elhivatottnak, mint hogy konyhai kisegítő munkát végezz, és ne adj isten van valami szakmád, ami érdekel és tovább tudnád fejleszteni külföldön a tudásod, akkor simán megkeresed a külföldi átlagos, nem leszel hátrányban.

Itt Budapesten, egy lakótárssal élő albérletes 30-as csávónál nincs lejjebb, csak a hajléktalanok. Itt sokkal inkább "senki" vagy mint külföldön lehetnél.

2017. jan. 14. 15:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja.. és még annyi, hogy külföldön nincs férfitöbblet! Budapestet arra használják a külföldiek, hogy elvigyék innen a legszebb nőket, vagy megdugják helyben, ezért is nevetik azt a várost egy "puncitőzsdének". Ott valóban az az értékes pasi akinek pénze van, és ezek többnyire a külföldiek. Hasonló a helyzet a többi kelet-európai metropoliszban, Prága, Varsó, Bucharest, ezek mind a nyugat-európai pasik puncibányája, könnyű csajozni a balkánon, észak-balkánon nyugati férfiként. Ezért alakult ki ez a rettenetes férfitöbblet a fiatalabb korosztályban.
2017. jan. 14. 15:44
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

Nalal ezek nem.opciok ...

De ami igen : ambicio, kedvesseg, humor, szexualis osszhang, haziassag(tudjon azert mindent ami kell, ne nekem kelljen elmondani melyik gomb inditja a mosogepet:-) alkalmazkodo kepesseg, vidamsag, szeretet(nem szerelem hanem mely szeretet)

2017. jan. 14. 15:47
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
A sikertelen fiúcskák okolják a nők nagy elvárásait. Valójában ha meg tudsz állni a saját lábadon (és itt nem elsősorban az anyagiakra gondolok), már nagy eséllyel léphetsz ringbe. Te megfelelsz ennek a kritériumnak, tehát dobd be magad!
2017. jan. 14. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom.Ti milyen noket ismertek...

En diplomas 2 nyelven tudo no vagyok sajar lakassal. Es nem is olyan regen osszejottem egy lakassal (es semmi massal) nem rendelkezo pasival aki szivessegbol el valakinek a lakasaban. Mert levett a labamrol...

Majd egy ido utan ossze-vissza szivatott es szo nelkul eltunt:-)

2017. jan. 14. 17:26
 18/20 anonim ***** válasza:

A jogsit én sem tartom igazán szükségesnek, amiatt ne fájjon a fejed. Ha túlélsz autó nélkül, akkor nehogy erre szórd el a félretett pénzed! Számomra sokkal szimpatikusabb a takarékoskodás, de más lánynak meg lehet az autó imponál jobban, mert nem vagyunk egyformák. Megoldás: azt tedd, amire te vágysz, ne a kollégák bölcsességeit meg a nők (vélt) elvárásait kövesd.

Szerintem az sem ciki, hogy egy barátoddal élsz együtt, ez már nagyságrendekkel jobb, mintha a szüleiddel élnél. Sőt, a fentebb említett takarékoskodás miatt még praktikusabb is, mert semmi értelme sok pénzért fenntartani egy egérlyukat, ami csak legénylakásnak jó, de egy három fős családnak már kevés, és ha komolyra fordul a dolog úgyis meg kell tőle szabadulni. Akkor költözz el, ha a gondok vannak barátoddal vagy te magad vágysz a teljes egyedüllétre.

Szóval az életeddel szerintem semmi gond nincs, sőt... De hát ízlések és pofonok, nekem a takarékoskodás tetszik, másnak meg a minden áron való rongyrázás. Tedd azt, amit igazán szeretnél, ne az elvárásoknak akarj megfelelni.

2017. jan. 14. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:

30 évesen nincs félretett pénzed, takarékosságból közös albiban laksz, autónak nem érzed szükségét, jogsid sincs, és egy éve lelépett a csajod. Te meg csak értetlenkedsz, csodálkozol és kérdezősködsz.

Fel kellene nőni végre!

2017. jan. 14. 22:46
 20/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztatást :)

azt hiszem nem fogom beleverni magam olyan költségekbe, amik egyelőre túl nagy terhet jelentenének. a saját lakás azt hiszem tényleg fontosabb, így igyekszem megteremteni hozzá a szükséges tőkét, és ha lesz egy jó lehetőség, akkor elköltözök. a jogsi meg idén megcsinálom. autóm meg majd lesz, ha úgy hozza a sors :)

2017. jan. 15. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!