Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vagy a nőknek nagyobbak az elvárásai a külsőségekre vonatkozóan?
Férfi vagyok és nem tudom a választ, de van egy szempont ami szerint talán a férfiak elvárásai kisebbnek tűnnek számomra.
Nem minden férfi, de szerintem a legtöbb, ha mással nem is de kotonnal szinte bármilyen nőbe bedugná, lehet az csúnyább, dagibb, soványabb, kicsit vagy nagyon roma. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy milyenek az útszéli prostik és őket is napi több férfi is elviszi egy-egy körre.
Nőknél azért ez nem éppen tapasztalható, ha ők alkalmi partnert keresnek az ő igényük elmegy legalább addig, hogy viszonylag tiszta, ápolt legyen a partner és nem árt, ha fogakkal is rendelkezik. Ez a minimum a nőknél szerintem.
Lehet nem taljesen értitek ezt, mert nem biztos, hogy tisztában vagytok vele, hogy olyan férfiak is megállnak egy fogatlan, félig roma út menti prostinak akikről el sem tudnátok ezt képzelni soha, mert egyszerűen fel sem merül az emberek agyában. Azt gondolnánk, hogy csak a nagyon alja férfiaknak van gusztusa egy olyan nőhöz, de ez tévedés. Akad totál fehér, átlagos családos férfi is aki megáll ott egy szippantásra.
Szerintem ez alapján az mondható el, hogy az nem biztos, hogy megállapítható, hogy felfelé melyik nemnek nagyobbak az igényei, de úgy gondolom lefelé mindenképpen a férfiak igényei a kisebbek.
Bár mondjuk a prostik meg nők szoktak lenni és ők meg akármilyen alja férfit a szájukba vesznek. De mentségükre legyen a nőknek, hogy talán kevesebb prosti van mint férfi kuncsaft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!