Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Szerintetek gáz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek gáz és gyerekes egy olyan alacsony vékony 19 éves lány aki ne mer este egyedül keresztülmenni a Blahán? Emiatt lehet nem tetszene nektek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amikor a tesóm a Tömő utcában volt koleszos (és még én is Bp-re jártam) minden vasárnap vissza kellett kísérnem a kolesz ajtajáig. Metróról le, Szigony, Tömő és a környék - pedig már 20 felett volt, nem is alacsony és nem is vékony, sőt judozott is egy ideig.

A Blaha olyan veszélyes lenne? Lassan 10 éve, hogy laktam Bp-en (akkor is csak 2 évet), gondolom ami akkor volt nem mérvadó már.

2017. jan. 10. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Én szívesen sétálnék veled este és még azt sem mondhatnád, hogy alacsony, vékony pasiként nem lenne meg bennem a védelmező ösztön (amire szoktatok hivatkozni a pasi testalkatánál), mert szívesen feláldoznám magamat érted. :)

De gondolom te sem erre vágysz. :D

Csak akkor légyszíves te se dőlj be annak a közhelynek, hogy magas/nagy darab pasi=védelmet nyújtó alfahím, mert őket is ugyanolyan hidegvérrel képesek a kis köpcös "szép árnyalatú" "Rikárdók" este 11-kor hátba döfni, mint engem.

2017. jan. 10. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem. Bár én semmi ijesztőt nem találok benne...
2017. jan. 10. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokat érek a bekamerázottsággal, ha elrabolnak és mire elkezdenek keresni, már rég tehettek velem százféle szörnyűséget is.
2017. jan. 10. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:

blaha nem veszélyes.

A teleki tér meg az a gettó nyóckeres rész már szerintem parább.

Sokat jártam haza a blaháról éjjel.

Az emberek a buszmegállóba tömörülnek, el lehet vegyülni köztük.

Egyébiránt az igaz, hogy a blahán fel kell venni EGYFAJTA testbeszédes és járásformát, hogy az embert ne nézzék potenciális áldozatnak.

Én sajnos elég gyik kinézetü fiu vagyok, de nem szoktak odajönni kéregetni, sőt sokszor látom, hogy elindul felém a csőcselék és inkább mégis mást választ.

Mert látja, hogy én nem lennék könnyü préda (pedig első ránézésre annak gondolt)

Régen egyébként a rákóczi uton a keleti fele prostik is voltak, de 2014 fele egyszercsak eltüntek.

2017. jan. 15. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem gáz, férfiként mondom. Sőt, azt mutatja hogy van eszed. Nem normális aki arra mászkál estefelé. Alap dolog a megkéselés, kirabolás, félholtra verés és megerőszakolás. Ha nagyon szerencsés vagy akkor megúszod annyival hogy mocsok alpári módon rommá oltanak meg valaki lehány.
2017. ápr. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!