Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tartósan laza kapcsolat, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartósan laza kapcsolat, mint újfajta kapcsolati státusz?

Figyelt kérdés

Idő hiányában, illetve mert középkorúaknak (30-45 év) nem igazán van élőben ismerkedési lehetőség, interneten keresem a párom. Nagyon sokan vannak ezzel így, ki elvált már és újra kezdi az életét, ki eddig karriert épített, emiatt lép ilyen későn.

3 éve vagyok fent ezeken az oldalakon. Van, amelyik konkrétan tematikusan klasszikus társkereső, valamelyik "szabadidőpartner-kereső". Mégis mindegyiken a klasszikus az, hogy a férfiak tartósan laza kapcsolatot keresnek.

A barátnőim is ugyanebből a korosztályból kerülnek ki és hasonló cipőben járnak, mint én (30-40 évesek, legtöbb több diplomával rendelkezik és gyerektelen).

Nyilvánvaló, hogy számunkra ez a megoldás (t.i. tartósan laza kapcsolat) nem illik az elképzeléseink közé, mi már komolyabb kapcsolatra vágyunk, s amivel ez jár: legfőképp felelősség, biztonság.

Mi ennek a jelenségnek az oka véleményetek szerint? Miért ütköznek ezek a célok ennyire?

Megmondom őszintén, sok férfi pofátlanul kihasználja ezt a helyzetet, van, aki kapcsolatot hazudik, de lelép sokszor szó és konkrét indok nélkül. Valamelyik korrektebb, mert előre közli, mit is szeretne...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Természetesen legfőképp 30 felettiek válaszára lennék kíváncsi mind a két nemből. Köszönöm.

2017. jan. 9. 10:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok (tudod, a gyerekes, akinek szerinted esélye sincs :)

Soha egy forintot nem költöttem ilyen ismerkedésekre, nemhogy százezreket, ne viccelj.

Te tényleg halálra görcsölöd magad, ezen kellene dolgozni és ennyi pénzért már szakszerű segítséget is kérhetsz, hogy az önbecsülésed helyrerázd.

Egyébként nagyon tévedsz- évekig nem kerestem senkit, a válásom után jól megvoltam magam a feladataimmal.

Rengeteg férfinak kellek, mint NŐ- és a kapcsolatban ez a fontos reláció, nem úgy néznek rám, mint "anyuci" (fujj).

Az más kérdés, hogy ez a szimpátia és lelkesedés nálam is mevan-e vagy nincs, de hidd el, hogy valószínűleg azért lehet nagyobb számú kezdeményezésem, randira hívásom stb. a VALÓ életben, mert rólam nem ordít, hogy "gyűrű-gyerek-család ASAP" :)

Tudom nehéz, de komoly gondot jelez, ha a face bejegyzésektől is elkap a sírógörcs tényleg.

Ha elfogadod tőlem (nem muszáj) én ezen a görcsösségen dolgoznék nagyon és megoldódik a gondod.

2017. jan. 9. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!