Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket zavarja, ha a férfi csendesebb és zárkózottabb, mint az átlag?
Csendes, idő kell neki, hogy megnyíljon a másiknak és nem beszél állandóan. Ennek ellenére talpraesett és kedves. Szereti kifejezni az érzéseit, gyengéd. Nyitott a kulturált szórakozásra, utazásra.
Ez elutasító tényező lenne?
Nyilván rólam van szó, nem mintha nem lennék tisztában önmagammal, csak érdekelnének a vélemények. Én a körülöttem lévőktől annyit látok, hogy többségben a nagyobb szájú, kissé tapintatlan férfiaknak van tartós kapcsolatuk. Nekem is volt, de néhány hónapnál nem tartott tovább.
(Tisztáznám, hogy nem ismerkedni szeretnék.)
Nem kell okostojásnak lenni ahhoz, hogy valaki introvertáltnak, zárkózottabbnak vallja magát. Saját tapasztalataim alapján valóban nagyon gáz, ha csendesebb vagy. Próbálj meg nyitni, kezdeményezni, csakhogy lássák rajtad, nem vagy puhapöсs.
Azt jól jegyezd meg, hogy a nagyszájú, népszerű, jóképű, törtető fasziknak mindig előnyük lesz hozzád képest. Viszont te a hátrányodból, a hendikepedből mit tudsz nyújtani ezekhez a csúcskategóriás alfákhoz képest. Hátrányban vagyunk, igen, de muszáj felhúzni a kesztyűt ellenük a nőkért. Nincs mese!
Nem engem nem zavar,mert az ilyen típusú embereket keresem,sajnos nehéz őket megtalálni :(
jobban elvesznek ezek az emberek,mert csendesek! 30N
Találhatsz barátnőt,társat ne aggódj!
Sokan vagyunk sokfélék!-sok sikert!
Ha kedvel, akkor igen is legyen türelmes és értse meg, milyen típus vagy. Szerintem ez egy tök jó próba erre. Ha nem türelmes és tovább lép, akkor nem érdemelt volna meg téged.
Ne hidd azt, hogy a nagypofájú kis izék kellenek a normális csajoknak. 26f
Mi a barátommal az ismertségünk első 2 évében egész konkrétan nem mertünk szólni egymáshoz közvetlenül :D Társaságban elbeszélgettünk, mindketten hozzászóltunk a témához, akár egymásnak is válaszolgattunk, de ha kettesben maradtunk, akkor semmi. Ő akkoriban még cigizett, baráti összejöveteleken relatíve gyakran ment ki odakintre hogy elszívjon egy szál cigit, én pedig majdnem mindig vele tartottam, mert nekem meg időnként muszáj "szellőznöm", rosszul viselem a benti levegőt. Szóval ilyenkor álltunk egymás mellett teljes csöndben percekig :D Pedig érezhető volt, hogy bejövünk egymásnak, mégis 2 évig bénáztunk és szégyenlősködtünk.
Aztán mégis megtört a jég, némi alkohol is kellett, hogy felbátorodjunk, de végül sikerült egymásra találnunk :D
Nekem így sokkal többet ért már akkor is, hogy "rám mozdult", mert aki minden nőre rárepül, annak nem igazán számít sokat a próbálkozása az én szememben, így viszont tudtam, hogy tényleg én kellek neki, mondhatnám "megtisztelőnek éreztem", hogy engem választott. Meg nagyon aranyos volt :D
Mondjuk az első csókig kellett várni, azóta teljesen laza mellettem, teljesen nyílt velem, és le se lehet lőni, annyit beszél (csak ha kettesben vagyunk), így tök jó, de van az az idő, ami után zavaró lenne, pl az exem még 1 év után is annyira zárkózott volt, hogy még én is mástól tudtam meg, hogy azért van letörve, mert elhunyt a nagymamája... Na ezt a szintet nem igazán tudtam tolerálni egy idő után, ha már együtt vagyunk, akkor elvárom a teljes nyíltságot. Én is nagyon félek megnyílni, és nagyon félénk és csöndes vagyok eleinte, de egy kapcsolatban már kell annyi bizalom, hogy merjek beszélni, akkor úgy érzem elvárhatom ugyanezt :D
Ilyen férfiként tudom, hogy zavarja őket. Vagy is nem konkrétan zavarja, csak észre sem veszik, esetleg lúzernek tartják.
Jól látható, hogy mindig a nagypofájú macsó körül csoportosulnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!