Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek nehezebb a párválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nehezebb a párválasztás, ha egészséges sportos férfit akarnak, ugyanis a férfiakra inkább jellemző a túlsúly?

Figyelt kérdés

Egy kérdés kommentjében láttam ezt a szomorú statisztikai adatot.

"Nézzünk, akkor egy kis statisztikát!

2014-ben

férfiak elhízottak aránya 18-34 éves korcsportban.39,3%!!!

nők elhízottak aránya 18-34 éves korcsportban. 23,4%

[link]

"

2017. jan. 7. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ki számít sportosnak?
2017. jan. 7. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

"Nők supermant akarnak viszont csak átlagos, túlsúlyos férfiakba ütköznek. De lehet erre is fogni."

10-es, bakot lőttél, nem akar minden nő superman testalkatú férfit.

Én a vékony pasikat szeretem, persze most majd jön az oltogatás, hogy biztos hazudok.

Tudod már számtalanszor elmondták, hogy mindenkinek más testalkat jön be, nem lehet általánosítani!

Ezt miért nem fogja fel senki?

2017. jan. 7. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Az átlagos és a túlsúlyos mióta ugyanaz?

Amikor a férfiak itt átlagos nőkről beszélnek és linkelnek képeket egytől egyig csinos, vékony nők, legföljebb nem olyan szembetűnő szépségek.

Az átlagos férfi miért feltétlenül túlsúlyos akkor? És ha igen, mennyivel?

2017. jan. 7. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem jellemző mindenkire a túlsúly (egyesek ilyet írtak xD), és igen, nehezebb, a statisztikával meg lett válaszolva a kérdés.
2017. jan. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!