Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyi felesleges van rajtam és így nézek ki akkor lehet ilyen szintű barátnőm pénz nélkül jó személyiséggel?

Figyelt kérdés

Így érzem magam jól szóval a fogyjál le kijelentésektől kíméljetek meg

[link]

Ilyen picit husis nők

[link]

[link]

2017. jan. 7. 08:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%

A kérdező dagadt pasiként bújjon el, míg te dagadt nőként válogatsz? Az ízlésficamos udvarlóid miatt nem kéne elszállnod.

2017. jan. 7. 09:35
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Statisztikai matek számításokkal igen,lesz párod. Nem jut minden nőnek Bredpit .Majd egyszer jut valami lepattanó mindenkinek hidd el,de nagy csodára ne számíts..Lehet rossz természetű lesz ,csúnya fejű ,meg húz maga után 1-2 sok pulyát is,akit el kell viselned. Kompromisszumot kell kötnöd hiszen a nő is azt teszi ha kövér és lusta férfivel van.
2017. jan. 7. 09:37
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Azért elhízott és elhízott között is van különbség. Tudom, nehéz elhinni, de egy molett nő/ mackós férfi is sportolhat rendszeresen és lehet fitt. Én egészséges táplálkozás és heti 3 rendszeres edzés ellenére sem vagyok nádszál karcsú, bár a képen lévő hölgyeknél azért vékonyabb vagyok, de szerintem még ők is sportolnak valamit. A képen lévő pasin viszont látszik, hogy szinte mozdulni sem tud.

Nos, én inkább halnék meg egyedül mint hogy olyannal legyek, akivel nem lehet elmenni túrázni, biciklizni, táncolni stb. Azért mert nem úgy nézek ki mint egy modell még jó nő vagyok és én sem egy bredpittre vágyom, de kölcsönös testi vonzalomra igen.

Ami pedig a jó személyiséget illeti, akadj már le erről. Aki elve feltételezni, hogy egy edzett pasi csak jellemtelen senki lehet aki csak dugópajtinak használna egy nem tökéletes nőt, az irigy és könnyen ítélkezik.

Akinek nincs igénye arra, hogy egészséges életmódot folytasson, az meggondolatlan és lusta.

Aki a küzdelem helyett a punnyadást választja az egészség frontján, valószínűleg az élet más területein sem teljesít. A csodás személyiséged nem tükröződik vissza abból aki vagy és ahogy itt megnyilatkozol, és abból hogy ezt a kérdést feltetted.

Akár férfi akár nő valaki, hacsak nem egy betegség miatt ekkora, ami ugye más helyzet, akkor az első az lenne, hogy magára legyen igényes és fogyjon egy kicsit. Nem modell alkatúra, hanem egészségesre. Én nőktől is ugyanilyen ostobaságnak tartom ha 100 kilósan nem akarnak változtatni egy kicsit magukon. Meg kéne találni az arányokat.

2017. jan. 7. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Statisztika? OK.

A férfiak közt kevesebb a túlsúlyos, kb. 10 pasiból egy, ha a fiatalokat nézzük.

Lányok között több, kb. minden harmadik.

Statisztikailag háromszor akkora esélye van párra egy túlsúlyos nőnek.

Azt hozzá se számolom, hogy a képen egy elhanyagolt külsejű férfit látok.

Vannak ápolt túlsúlyos pasik, akik igenis tudnak vonzók lenni.

És persze vannak ápolatlan kövér nők, de az a kérdezőnek se kéne.

2017. jan. 7. 10:56
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Tudod mit? Lehet ilyen csajod.

És ettől most van is?

Nincs.

Ennyi.

2017. jan. 7. 10:58
 16/22 anonim ***** válasza:
14-es azért erre a "3x több a kövér nő "adatra valami hivatalos felmérést mutathatnál mert ez így nem fedi a valóságot.
2017. jan. 7. 11:07
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Csak azt se felejtsük el, hogy X mennyiségű zsír egészen másképp mutat egy férfin mint egy nőn.

A kérdésedre pedig nincs kategórikus válasz. Menj és próbálkozz! Nincs olyan hogy valakinek "jár" valamilyen nő, meg hogy "illik hozzá"... Olyan van hogy sikerül vele összejönni, vagy nem. De ahhoz próbálkozni kell.

2017. jan. 7. 11:27
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Itt az a baj, hogy te barátom, egészségtelenül kövér vagy. Nem duci, meg nem dagi, hanem brutálisan kövér. A belinkelt csajok pedig szimplán ducik.

A te kategóriád nagyjából ez: [link]

Egyébként azt javslom, hogy minimum 20 kilót próbálj leadni, ne a csajok miatt, hanem az egészséged miatt.

2017. jan. 7. 11:37
 19/22 A kérdező kommentje:

14. Ne tudom ezt a statisztikát honnan vetted, de a valóság egész más!!

Nézzünk, akkor egy kis statisztikát!

2014-ben

férfiak elhízottak aránya 18-34 éves korcsportban.39,3%!!!

nők elhízottak aránya 18-34 éves korcsportban. 23,4%

[link]

2017. jan. 7. 12:02
 20/22 anonim ***** válasza:

A statisztikák nem jelentenek sokat, mert nem egyértelmű fogalom az, hogy elhízott. Szerintem a nők között inkább a túlsúlyosból van nagyobb arány (+ 5-15 kg) nem elhízottból (+20 +++)

Illetve az átalgszámításnak nincs értelme, hiszen az átlag alapján a magyar háztartások az elmúlt évben 10 millió forintot spóroltak meg Matolcsy szerint. De ebben benne vannak a politikusok is épp úgy mint a szabolcsi családok...érted.

2017. jan. 7. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!