Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 31 évesen úgy belemennem a kapcsolatba ( a nő 27 éves), hogy tudom, hogy a nő jóval többet keres, mint én, (viszont nagyon bejövünk egymásnak9? Mindketten diplomások vagyunk.
Megválaszoltad magadnak.
De miért nem azt kérdezed, hogy hogyan tudnál te többet keresni nála?
Érted a két hozzáállás közötti különbséget?
Ez az egyetlen akadály vagy kifogás a részedről? Egy tartós kapcsolatban időnként kompromisszumokat kell kötni. Ha ezt nem tudod megemészteni, akkor mi akármit mondhatunk.
Szerintem a kulcskérdés nem a jövedelmek összehasonlítása, hanem az, tud-e férfiként tekinteni rád a nő. Van-e olyan dolog, amiben te teljesítesz jobban? (Hadd ne soroljak hülye példákat.)
A társadalmi megítélés miatt motoszkál a fejedben ez a dolog. Ha elég intelligens vagy ahhoz, hogy elfogadd ezt a helyzetet, akkor hajrá!
Ebben az országban nemigen fog. Sajnos itt dívik az hogy bebetonozzák az emberket valamely kasztba aztán lehet ott megrohadni, hiába diplomázik le közben, akkor is marad középvezető, nem lesz mérnök, ha nincsenek ismerősök a vezérkarban... Sajnos élő példákon látom ezt.
A hozzáállásról beszéltem.
Amúgy mindig kehet váltani, én sem a szakmámban dolgozom, mert ott fele annyit sem kerestem.
Mindig van más lehetőség, igen, kockázatos, meg ki kell lépni a komfort zónából.
Ha ez a nőt se zavarja, akkor persze.
Jelenleg én is sokkal jobban állok anyagilag a barátomnál, és nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!