Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok és magányosan leszek?
"de senki nem is próbál harcolni értem, hamar feladják" Ez így tényleg egy kicsit királylányos.
"De ők miért várják azt, hogy azonnal odaadjam magam nekik?" "én még 2 hónap után se fekszek le senkivel, és nem sokan tartanak ki." Az azonnal és a két hónap között nem érzed az ellentmondást? Teljesen úgy beszélsz, mint egy gimis szűz kislány, holott te egy felnőtt nő vagy. Felnőtt ember nem várakozik ennyit, főleg úgy nem, ha ennek semmi komoly oka nincs, csak annyi, hogy a másik ember vizsgáztat. Mert te ezt csinálod velük kérdező, szépen próbaidőre teszed őket, mint valami vállalatigazgató, de persze az erkölcs álarca mögé bújsz.
Nem kell ennyire félni a fiúktól, néhány hét alatt már ki lehet deríteni, hogy megbízhatsz-e bennük egy szex erejéig. Bízz jobban az emberismeretedben, ha egy marék lepkénél több eszed van, akkor te nem járhatsz úgy, mint az ebben a történetben szereplő lány. [link]
Plusz ha pár hét után nem érzed azt, hogy megőrülsz érte és magadévá akarod tenni, akkor szerintem jobb is nem erőltetni. Legalább is velem még soha nem volt olyan, hogy hónapok múlva kívántam meg valakit, ez vagy megtörtént az elején, vagy soha.
"nyilván adok jeleket, és kezdeményez, akkor meg pláne. De én nem hívok fiúkat randizni"
Mi vagy te, rádiótorony? Felnőtt ember, ha szeretne valamit, kinyitja a száját.
Lehet, te is csak akut hercegnőitiszben szenvedsz. Az nagyobb probléma, mint a túlsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!