Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok és magányosan leszek?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, komoly kapcsolatom még sose volt. Rengeteg fiú barátom van,és mindenki azt mondja, hogy jó fej vagyok, aranyos kedves és vicces, csak kicsit dagadt is. Senki nem fog engem akarni hosszútávon?2017. jan. 5. 18:44
11/39 anonim válasza:
kérdező,te kövér vagy,mérnem éred be a kövér férfiakkal?
esetleg a ragyás férfiakkal?vagy ha egy kicsit bolond a férfi aztis elnézhetnéd és akkor nemkéne itt sirj
12/39 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es, szerintem itt sokan nem akarnak ismerkedni, talán ezért nem válaszolnak.
Szoktak néha kezdeményezni, én soha.
2017. jan. 5. 19:03
13/39 anonim válasza:
és akik kezdeményeznek azokkal mivan?mérnem jössz össze az eggyikel?te mérnem kezdeményezel soha?
14/39 anonim válasza:
Ha szeretnéd, összehozlak Molnár Krisztiánnal :D
15/39 anonim válasza:
hát hogyne sok barát kedves.....
16/39 anonim válasza:
A kicsit dagadt mit jelent? Magamból kiindulva a legtöbb férfit pont nem zavarja +15 kiló, de a mázsa már nem "kicsit" dagi. Mondom ezt úgy, hogy rajtam is van ugyanennyi... csak én tényleg egyedül döglök meg és velem a franc se foglalkozik.
17/39 A kérdező kommentje:
10-15 kiló, szóval nem olyan túlzottan sok, ahogy itt többen állítják.
2017. jan. 5. 19:21
18/39 anonim válasza:
krédező válaszojj,akik probálkoztak nálad mérnem jöttél össze az egyikkel?és te mérnem probálkozol be senkinél?
19/39 anonim válasza:
ha nemválaszolsz,aztjelenti hogy igazam van nekem,és a gyk-s looser férfiaknak
20/39 A kérdező kommentje:
Akik próbálkoznak azok sokkal idősebbek tőlem, vagy csak bunkók. Vagy ha össze is jön, valamiért nem tart sokáig.
Én azért nem, mert nincs önbizalmam.
2017. jan. 5. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!