Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai lányok/nők miért buknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai lányok/nők miért buknak annyira a társkereső oldalakon a pénzes pasikra? Mi az oka, megtudnátok magyarázni?

Figyelt kérdés

Konkrét esetet írnék le, de nem értem az okát.

Jó tudom, Magyarországon élünk, volt itt kommunizmus, most meg bérrabszolgaság van(multiösszeszerelő üzemek), és szinte minden fiatal itt kezdi vagy végzi is be karrierjét.

Aki nem, az meg közmunkás lesz, mert ugye már nincs az mint a 90-es 2000-es évek elején, hogy hónapokig, néha évekig otthon lehetett ülni és járt a munkanélküli meg a segély.

Így tehát a mai nők is dolgozni kényszerülnek, akiknek nem jutott vállalkozó férj, és nem tartja el őket.

Szóval van egy ilyen vállalkozó haverom, iszonyatosan tele van.

Kertes ház medencével, nyaraló, sportkocsi,sportmotor, meg sorolhatnám még.

Szóval sokszor kibeszéltük vele is már ezt a dolgot, DE NEM HITTEM EL NEKI, hogy ez így van.

Azt mondta próbáljuk ki, és megmutatja.

Egy napot áldoztunk rá.Reggel az irodájában kinéztünk pár oldalt, és felregisztrált rájuk kétféleképpen.

Az egyik regisztrációja olyan képekkel volt teli, ahogy él, luxuskocsi, medence, nyaralós képek.

A másik regisztrációja, az üres fal mellett lefotózva, egyszerű ruhában.

Ahogy sok ember gondolja, ki lehet találni, hogy az első regjére, már két óra múlva jöttek a levelek, pedig ő nem is írt senkinek.

Aztán mindkét regről írt lányoknak, de a második regről ált elhajtották, vagy nem válaszoltak vissza.

Az első regre volt aki olyan képeket küldött nőként bemutatkozólevélben, hogy csak ámultunk.

Lányok, nők, megtudnátok válaszolni, hogy ma 2017-ben miért tart itt a netes társkeresés?

Az élőben társkeresést nem írom, mert azt tudom milyen, hiszen ezzel az ismerősömmel szoktam elmenni szórakozni hétvégente, és amik ott vannak, arról jobb is inkább nem beszélni.

#furamaivilág
2017. jan. 5. 12:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Keresetem.... Autokorrekt
2017. jan. 5. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Jaj, de unom már ezt a sztorit, annyiféleképpen lett már megfogalmazva, de a lényeg ugyanaz: kettős regisztráció, és megjelnnek a pénzéhes ri.bik. Most úgy őszintén, mit vártatok? Ha kiteszed az autódat, házadat menőzni akkor az a szerényebb lányokat elbátortalanítja, vagy egyenesen taszítja. Nyilván arra az a réteg ugrik majd akinek ez a legfontosabb. Ami a meg a másik profilt illeti: ott az látszott hogy ő valójában hogy néz ki. Ez vagy bejön valakinek, vagy nem. Mivel nem ismerem, nem tudom, milyen, hogy néz ki. Ezer oka lehetett hogy elhajtották. De: az a bibi hogy a pasik többségének általában pont az azok a lányok jönnek be, akik a pénzre hajtanak. Tuti, hogy ő sem akart valami átlagos, szürke egérkét magának.

Ps. A férfiak elvárják a nőktől a gerincet és az egyenességet. A barátot próbából hazudott. Ha egy szürke, hétköznapi lány visszaírt volna neki, mit csinál? Bocs, mégse kellesz és elhúz? Nézzetek már magatokba is egy kicsit.

2017. jan. 5. 14:14
 13/15 Bence_ ***** válasza:
58%
Mert a nő van otthon a gyerekkel ezért a tehetősebb pasit választja hiszen vele jobbak az esélyek. Évezredek alatt ez így alakult ki. Mi meg a nőiesebb, otthon teremtő nőkre kattanunk. Mert ez jó az utódnak.
2017. jan. 5. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
lefényképezve az üres fal előtt. Nem is értem miért nem özönlöttek a levelek.
2017. jan. 5. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Aha... tehát ha látszik a kocsi és a ház, akkor írnak azok a cicókák, akik a pénzre hajtanak.

Amikor a pasi látszik a képen, akkor a kutya se néz rá.

Ez azért van, mert a haverod nem néz ki jól, gondolom olyan tipikus egybenyakú, ürestekintetű "vállalkozó" feje van, úgyhogy azok a nők, akik a férfit nézik, inkább hanyagolják.

Majd ha barátod fel tud mutatni más értéket is az anyagi javakon kívül, akkor azok a nők is vonzódni fognak hozzá, akiknek az udvarias, kedves, helyes, vagy esetleg okos pasik jönnek be. ;)

2017. jan. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!