Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zárkózott, visszahúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárkózott, visszahúzódó férfiaknak lehet barátnőjük?

Figyelt kérdés
Normális, épületes válaszokat!!!!!

2017. jan. 4. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
miért vagy agresszív?
2017. jan. 4. 21:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agresszív, csak nem tetszik, hogy poénkodsz azon, ami másnak probléma.
2017. jan. 4. 21:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha azt írtam volna a kérdés alá, hogy: "Ez egy kabaré kérdés, elsősorban humorládák válaszait kérem", akkor teljesen rendben lenne a hozzászólásod.
2017. jan. 4. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem te nem látod a fától az erdőt... ÉPÜLETES válaszokat kértél :P :D
2017. jan. 5. 00:04
 15/19 A kérdező kommentje:

A gyengébbek kedvéért "épületes" szó jelentése, egyenesen az Értelmező Kéziszótárból: tanulságos.

Legközelebb kétszer is meggondolom, hogy mit írok ki, mert jönnek az ilyen idióta barmok, és elkezdenek szórakozni.

2017. jan. 5. 07:47
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Te is azok közé a kérdezők közé tartozol, akik azt hiszik, azért nincs barátnőjük, mert valami tőlük kvázi független körülmény akadályozza őket, hogy alacsonyak, túl zárkózott az alapjellemük, vagy nincs pénzük.

Ellenben ahogy itt szépen hisztizel megmutatja, hogy a fő probléma a személyiséged, és erre most megint nem azzal fogsz reagálni, hogy elgondolkozol a dolgokon, hanem azzal, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter, hogy normális válaszokat vártál.

2017. jan. 5. 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként mi a normális válasz erre a kérdésre?

- igen lehet, millió zárkózott srácnak van barátnője, <buksi-simi-buksi-simi-buksi-simi>, ne aggódj, neked is lesz (ok, ettől persze nem lesz)

- nem nem lehet a zárkózott srácoknak nem jár (akkor itt hisztiznél, hogy miért van ez így)

- minden nő mocsok, nem néznek fel az igazi értékekre, csak az kell nekik, hogy nagydumás legyen (ok, ez a szokásos akolmeleg nőgyűlő válasz, ez az ami 1000 hasonszőrűt vonz ide, aztán megy a virsli party ezerrel, hogy mekkora mocskok a nők)

Szóval igazából mit is vártál egy olyan kérdésnél, ami egyrészt eldöntendő kérdés (igen/nem tökéletes válasz rá), másrészt úgy tűnik már ezt sem bírod kezelni, hogy lennél képes egy kapcsolat ennél sokkal komolyabb problémáit megoldani, ha már itt kármokodva szidsz mindenkit, okoskodsz, és a humorérzék teljes hiányáról teszel tanubizonyságot.

2017. jan. 5. 08:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Hogy milyen válaszokat várok?

Például:

- Én is zárkózott típus vagyok, de van barátnőm.

Sokat jelentene, ha lennének ilyen hozzászólások. Megnyugodnék, hogy akkor nekem is lehet.

"káromkodva szidsz mindenkit": persze, én csak nyeljem le, hogy a többiek kabarét csinálnak a problémámból. Én nem szórakozás céljából látogatom ezt az oldalt, bocsi.

"okoskodsz": te vajon mi csinálsz?

"humorérzék teljes hiányáról teszel tanúságot": hadd ne díjazzam annak a humorérzékét, aki annyira rákattant az "épületes" kifejezésre, hogy képes belinkelni egy épületet. HEHEHE, mennyire vicces! Azt írtad, épületes, hát itt egy épület!!! Ugye, micsoda humor!

Kedves 17-es hozzászóló, ha ez neked humor, akkor egyenesen büszke vagyok arra, hogy nincs humorérzékem.

Ha az "épületes" szóval voltak is gondok, a "normális" szót talán mindenki érti. Most vajon szerinted normális válasz, hogy valaki berak egy képet egy épületről? Ez talán normális válasz? Pont az ilyeneket akartam elkerülni. Azt hittem, vannak itt értelmes emberek is.

Komolyan mondom, a világ sokkal jobb hely lenne az ilyen idióták nélkül.

2017. jan. 5. 08:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Jó, bocsánat, hogy így felhúztam magam, csak számomra ez most nem a humor helye volt. Akkor tehát nem épületes, csak szimplán normális válaszokat kérnék!
2017. jan. 5. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!