Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 28-29 évesen sem képes barátnőt találni, azzal mégis mivan?
Mármint a kérdés akkor lesz igazán érdekes, ha hozzáteszem, hogy az illető dolgozik valami hiperszuperISTEN multinál, ahol nagyon jó képességüek dolgozhatnak csak, és nagyon nagy a munkaterhelés és a fizetés is nagyon jó.
Na ott miért vannak olyan emberek akik nem tudnak becsajozni még akkor sem, ha akarnak?
Volt egy ismim egyetemen, ki okostojás, dolgozik azóta, gondolom talicskával hordja haza a pénzt, aztán csaj meg sehol semmi, pedig állandoan ólálkodik!
Pedig ha egy ilyen jól menő cégnél csak akkor lehetséges az érvényesülés, ha az ember folyton tanul és vasakarattal hozza a 150%-ot mindennap, akkor a csajozási képességeket miért nem képes kinöveszteni?
Nekem van barátnőm, aztán ennél a kocka társulatnál még ennyi idősen is menőnek számitok vele. :(
És NEM infósok voltunk!
jó, mittudomén mennyit lehet keresni boschba meg knorrba 3 év után...lehet 5 vagy 6 kiló mittudomén én, én még 200at SE kapok.
az tuti hogy egyik sem vállalkozó, hogy milliókat keressen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!