Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen típusú lányhoz milyen férfi illik? (kép)
Továbbá ha ez a kategória tetszik akkor hol keresgéljek? Itt most csak a külsőről van szó.
Én nem hajlok semelyik részre se, leszarom hogy a többi nőnek ki tetszik vagy sem.
Ti az átlagos lányt is ilyennek képzelitek el!
Ahogyan Ti az átlagférfit minimum Russel Crow - fiatal Harrison Ford - Bruce Willis - Di Caprio szinten...
Komolyan mondom, hogy én már fizetni is hajlandó vagyok, ha végre valaki elmagyarázza, hogy az ilyen kérdéseknek mi értelme van?!
Ha most megszavazzuk, hogy 190 centi magas, izmos, kék szemű, barna hajú, kigyúrt szépfiú, havi 4 milliós fizetéssel, 5 sportkocsival, és a világ minden táján egy lakással, akkor mi a f.asz lesz?
Átoperáltatod magad olyanná, és hajtasz a lóvéra?
Vagy elégedetten hátradőlsz, hogy "minden nő pénzéhes kur.va, pont ahogy gondoltad"? Vagy megsimogatod a csajod kicsit narancsbőrös popsiját, és beéred vele, mert őt legalább meg tudtad kapni?
Komolyan nem értem, mi fog változni a kérdéstől vagy a választól, vagy mit nyersz te ezzel az egésszel?
23-as, én nem ők vagyok!
Nekem sosem kellett Caprio meg Bruce Willis(nem vonzanak a kopaszok) típusú férfi!
Ha ingyen hajítanák utánam sem kéne, maximum WC pucolásra.
24#
Nem, csak itt minden nap ki kell, hangsúlyozni, hogy aki szebb barátnőt szeretne, annak kőgazdag kell lenni, minimum ferfi modell, más tulajdonság nem fontos csak ez a kettő..
De én normálisan leírtam szerintem a #3ban...
Az, hogy van 20 másik idióta, aki elhiszi, amit prédikál az más... ők tényleg frusztrált, önértékelési problémákkal küzködő sikertelen férfiak, akik nem látnak jól. Nem értik, hogy két irányú egy kapcsolat... azt hiszik, hogy nekik nincsenek igényeik. Pedig kíváncsi lennék mikor nyomultak rá a szomszédban a csúnya dagadt csajra. Észre se veszik őket. És itt osztják, hogy "miért vannak elvárásaik a nőknek? "
Az ilyen nőkhöz a divatb*zi, gazdag, instagram-híró bazárimajmok illenek.
(Férfinak ne nevezzük őket, mert ez a férfiak számára sértés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!