Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen, vonzó lehetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen, vonzó lehetek egy 22 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Lehet keresni valóm ennél a korosztálynál vagy már csak a 24-25-éves kortól fölfelé lévő lányoknál jobbak az esélyeim?(Van valaki a aki 22 éves és tetszik és nem tudom mit tévő legyek, közeledjek vagy inkább már nem?)

30 éves ffi

2017. jan. 3. 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan párt is ahol 51 éves a férfi és 20 éves a nő, és családot alapítanak. Szóval nyugi, ez a korkülönbség semmi.
2017. jan. 3. 16:56
 12/20 csajszi1993 válasza:
30 évesen vonzó lehetsz egy 22 éves lánynak, akit az idősebb pasik érdekelnek, de előtte gondold át,miért nem a saját korosztályod érdekel? Csak mert aggódhat,hogy mi van,ha csak ki akarod használni? :D
2017. jan. 3. 17:04
 13/20 A kérdező kommentje:

Erre csak azt tudom mondani, hogy kisebb korkülönbség esetén is felmerülhet ez a kérdés. Szerinted mi lenne a saját korosztályom, hogyan határolnád be, mettől meddig?

Nem, nem akarok kihasználni senkit.

2017. jan. 3. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Természetesen, a férjem is egy 18 évessel lépett le 30 évesen.
2017. jan. 3. 17:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Én egyedül álló vagyok. Ezért Nem tudok hozzá szólni az esetedhez.
2017. jan. 3. 17:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
6. "30 évesen lehetnél kevésbé béna,,? Mi ez a lealázás? Nem mindenkinek jön össze már 20 éves korától, hogy csajozik, bulizik, meg él mint hal a vízbe, meg végig megy sa a fél városon. Én 29 vagyok, eddig 2! kapcsolatom volt, most szingli vagyok. Egyátalán nem érzem bénának magam, csak kevés a lehetőségem és az időm ismerkedésre! Úgy érzem, most kezdek élni.
2017. jan. 3. 19:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Én csak 20 éves vagyok, de simán összejönnék 30-as férfivel, ha amúgy passzolunk, egy hullámhosszon vagyunk, stb. Nálam a kor biztos nem lenne akadály egy kapcsolatban se, ha jól kijövök az illetővel és úgy érzem, kölcsönösek az érzéseink. Kérdező, ez csak azon a lányon múlik, mi erre úgy se tudjuk megadni a választ. :) Szerintem egy próbát mindenképp megér, közeledj hozzá apránként, aztán ha úgy látod, hogy érdeklődő, nyitott, és kezd kialakulni köztetek valami, akkor lépj. Nem kell ezt mindjárt odaszegezni neki, hogy összejönne-e veled, stb. De ez is csak egy vélemény, a te döntésed. :)

#11 válaszoló: 51 éves férfi és 20 éves lány fognak családot alapítani? Erről mesélsz kicsit bővebben, mert az ilyen nagy korkülönbség azért még nálam is hihetetlen szokott lenni...

2017. jan. 3. 20:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Kevesebb mint 10 év, azaz pontosan 8 év korkülönbség szerintem lószar... bocsi a fogalmazàsért. Mondjuk én idősebb vagyok, mint 22..
2017. jan. 3. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Én szívesebben ismerkednék idősebbel. Ők érettebbek.
2017. jan. 3. 23:25
 20/20 anonim válasza:
lehetséges, sok ilyen embert ismerek
2017. jan. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!