Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen, vonzó lehetek egy 22 éves lánynak?
Lehet keresni valóm ennél a korosztálynál vagy már csak a 24-25-éves kortól fölfelé lévő lányoknál jobbak az esélyeim?(Van valaki a aki 22 éves és tetszik és nem tudom mit tévő legyek, közeledjek vagy inkább már nem?)
30 éves ffi
Erre csak azt tudom mondani, hogy kisebb korkülönbség esetén is felmerülhet ez a kérdés. Szerinted mi lenne a saját korosztályom, hogyan határolnád be, mettől meddig?
Nem, nem akarok kihasználni senkit.
Én csak 20 éves vagyok, de simán összejönnék 30-as férfivel, ha amúgy passzolunk, egy hullámhosszon vagyunk, stb. Nálam a kor biztos nem lenne akadály egy kapcsolatban se, ha jól kijövök az illetővel és úgy érzem, kölcsönösek az érzéseink. Kérdező, ez csak azon a lányon múlik, mi erre úgy se tudjuk megadni a választ. :) Szerintem egy próbát mindenképp megér, közeledj hozzá apránként, aztán ha úgy látod, hogy érdeklődő, nyitott, és kezd kialakulni köztetek valami, akkor lépj. Nem kell ezt mindjárt odaszegezni neki, hogy összejönne-e veled, stb. De ez is csak egy vélemény, a te döntésed. :)
#11 válaszoló: 51 éves férfi és 20 éves lány fognak családot alapítani? Erről mesélsz kicsit bővebben, mert az ilyen nagy korkülönbség azért még nálam is hihetetlen szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!