Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg ennyire könnyen pasiznak be?

Figyelt kérdés

Pont ezen értetlenkedtünk haverokkal:

Nem egy csaj haver, ismerős van körülöttünk. Az összesnek állandóan van pasija sőt, váltogatják X havonta (bár ez beteges). Nem értjük mit esznek rajtuk a srácok, mert csúnyák, alkeszek és csak bulizni tudsz velük, mert mást nem is csinálnak szinte. Belső tulajdonság nulla, mert csak nyafognak, viháncolnak vagy arról sztoriznak, hogy milyen csúnyán rúgtak be XY koncerten...mindezt hercegnő attitűddel.

Nyilván (tapasztalat) a lányoknak ezen a téren könnyebb, de ennyire, hogy szinte semmit nem tesznek hozzá, de már kisujjat sem kell mozdítani? Srácok, ha van csaj haverotok, ti is tapasztaljátok ezt?:D

2017. jan. 2. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha ez így van, ez azért valahol a fiúk hibája is, nem? Mármint ha így is megy...
2017. jan. 2. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Ez inkább a pasijukról árul el valamit, hogy ennyire igénytelenek. Valószínűleg normális lányokkal nem tudnak kapcsolatot kialakítani.

Amúgy én inkább a szürke kategória vagyok, elmondom neked, hogy én is csak 21 évesen találtam párt, előtte vagy keresztülnéztek rajtam, vagy a munkások fütyültek utánam mintha kutya lennék. Mivel nem mutogatom magam így nem is figyeltek fel rám. Ha én kezdeményeztem (átlagos srácoknál), ők is visszautasítottak és tovább álmodoztak a világszép nőkről akikért mindenki odavolt. Csak én nem jöttem gyakorira sajnáltatni magam meg sírni, hogy bezzeg az ilyen csajoknak mért könnyebb. :D

2017. jan. 2. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem véletlen mondják azt, hogy egy nőnek akkor van pasija, ha akarja, hogy legyen.
2017. jan. 2. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem könnyebb a lányoknak.
2017. jan. 2. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nagyon ritkán van, hogy 50 éves kor alatt egy nőre csak egy férfi hajt, általában 2-3 férfi versenyez ugyanazért a nőért, persze az esetek többségében ezek a férfiak nem is tudnak egymásról és azt hiszik, hogy ők az egyetlen ostromlók, ezért van az, hogy a férfiak gyakran képtelenek felfogni, hogy miért van a környezetükben lévő fiatal nőknek szinte mindig valakijük. A nők általában előre gondolkodnak a párkapcsolatok terén és mindig van a zsebükben egy-két férfi, akit egy esetleges szakítás esetén elő lehet venni, ez a házas családanyáktól elkezdve a junkie qrváig mindegyikükre jellemző. Ezek a zsebre rakott férfiak ugyanúgy hajtanak a nőre, mintha az szingli lenne, csak épp nem tudnak arról, hogy a nő kapcsolatban van, mert az nem mondta el nekik, szóval amikor előkerül egy férfi a zsebből az a szerencsétlen azt hiszi, hogy eljött az ő napja, csakhogy ő semmi más célt nem szolgál, minthogy időleges dugó- és sírócimbora legyen, amíg a nő nem talál helyette valakit. Olyan ez, mint az érmés trükk: feldobsz egy érmét és keresztbe elkapod a kezeiddel, aztán kitartod az ökleidet és várod, hogy kitalálják melyikbe van a pénz. Akármit is mondanak, te mindig az ellenkezőt fogod mutatni és azt a benyomást kelted, hogy teleportálni tudod az érméket, holott a trükk az, hogy eleve van nálad egy másik érme, amit a trükk végén visszacsúsztatsz az ingujjadba.
2017. jan. 2. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hallottál már arról, hogy 2-3X annyi férfi van a fiatalok között mint nő? Hát gondolom, ez erősen besegít nekik.
2017. jan. 2. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

6#

Magyarország korfája nem ezt mondja.

[link]

2017. jan. 2. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Sose értem az ilyen kérdéseket. ha ti magatok férfiak vagytok, és nem kellene nektek ez a sok említett nő, akkor nyilván nem olyan könnyű, mert pl. ti se járnátok vele.
2017. jan. 2. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Olyan ez, mint a "macsó"-nak nevezett férfiak. Elméletben minden nő utálja őket, de valahogy a gyakorlatban mégis mindig van pár nőjük...
2017. jan. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!