Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg ennyire könnyen pasiznak be?
Pont ezen értetlenkedtünk haverokkal:
Nem egy csaj haver, ismerős van körülöttünk. Az összesnek állandóan van pasija sőt, váltogatják X havonta (bár ez beteges). Nem értjük mit esznek rajtuk a srácok, mert csúnyák, alkeszek és csak bulizni tudsz velük, mert mást nem is csinálnak szinte. Belső tulajdonság nulla, mert csak nyafognak, viháncolnak vagy arról sztoriznak, hogy milyen csúnyán rúgtak be XY koncerten...mindezt hercegnő attitűddel.
Nyilván (tapasztalat) a lányoknak ezen a téren könnyebb, de ennyire, hogy szinte semmit nem tesznek hozzá, de már kisujjat sem kell mozdítani? Srácok, ha van csaj haverotok, ti is tapasztaljátok ezt?:D
Ez inkább a pasijukról árul el valamit, hogy ennyire igénytelenek. Valószínűleg normális lányokkal nem tudnak kapcsolatot kialakítani.
Amúgy én inkább a szürke kategória vagyok, elmondom neked, hogy én is csak 21 évesen találtam párt, előtte vagy keresztülnéztek rajtam, vagy a munkások fütyültek utánam mintha kutya lennék. Mivel nem mutogatom magam így nem is figyeltek fel rám. Ha én kezdeményeztem (átlagos srácoknál), ők is visszautasítottak és tovább álmodoztak a világszép nőkről akikért mindenki odavolt. Csak én nem jöttem gyakorira sajnáltatni magam meg sírni, hogy bezzeg az ilyen csajoknak mért könnyebb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!