Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfit keresek, aki lányaként szeretne,45-50 év körüli úriember személyében, létezik ilyen?
Nem találtam évek óta sem. Társkereső oldalon ez lehetetlen kb, élőbe meg ez legyen az első kérdésem? Szeretek bújni, ápolt, dekoratív vagyok, s hasonló férfit keresek. Gyereke lehetőleg ne legyen. Van köztetek ilyen férfi?
25N
Miért ebből a korosztályból akarsz?
20-25 éves nem jó?
Szerintem olyat szeretnél, amit nem fogsz találni.
Dekoratív vagy, de (annak ellenére, hogy nincs rokoni kapcsolat) csak a lányaként tekintsen rád? Főleg úgy, hogy még hozzá is bújnál? És ha csak a lányaként tekintsen rád, akkor miért érdekes, hogy van-e gyereke?
Oké, én 15-tel fiatalabb vagyok, mint akit keresel, de van egy halom a feltételeknek (legalábbis a korhatároknak) megfelelő cimborám. Hát nem hiszem, hogy bármelyikük meg tudná állni, hogy ne közeledjen ha egy ismeretlen 25 éves csajszi elkezdené őket mondjuk ölelgetni...
30F
Köszönöm a privát válaszokat!
Összeköltözés csak idővel, ugyan is már fáztam így rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!