Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a nőknek az ilyen családcentrikus 30 éves férfiak, akik szilveszter a szüleivel tölti otthon a tv előtt?

Figyelt kérdés
Büszkén mondogassam ezt a csajoknak? Vonzó jó, aranyos dolog ez a nöknek?
2016. dec. 31. 14:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát nézd, jövőre 30 leszek, ha élne anyukám, vele tölteném a szilvesztert és nekem sem más ez a nap, mint a többi. De nem hiszem, hogy ez aranyos dolog lenne. Számomra tök semleges.
2016. dec. 31. 14:55
 12/26 TTP80 ***** válasza:
79%

Miért kell így lehurrogni a kérdezőt?

Nyilván azért tette föl a kérdést, mert valahol ő is tudja, hogy ciki. Ha meg ciki, kényelmetlen, tessék rajta változtatni. Igen, valóban nem a legjobb egy nő szemében, ha egy harmincas férfi a szüleinél tölti a szilvesztert? Na és akkor mi van? Én is otthon töltöm a szilvesztert és 36F vagyok. Csak engem nem érdekel, hogy mit gondolnak erről, sem a nők, sem mások. Nekem így jó, inkább olvasom a kedvenc könyveimet, mint menjek olyan helyre, ahol úgyis a többség leissza magát. Nekem most szintén ez jutott kérdező. Pár éve szilveszterkor lepedőt gyűrtem a volt párommal, most könyvet olvasok...gondolom társkeresőn elkezdtél levelezni egy lánnyal és megkérdezte, hogy hol töltöd a szilveszter estét. Miért nem hívod meg valahová? Beülni egy jó helyre, meginni valamit.

2016. dec. 31. 14:58
 13/26 anonim ***** válasza:
52%

Moonlight, abban vajon mi lenne az aranyos, vonzó, nőknek bejövő dolog, ha valakit baleset ért, és törött lábbal ül otthon? Az sajnálatos, de semmi aranyos nincs benne.

A kérdés arra vonatkozott, szerintem, hogy az vonzó-e a nőknek, hogy valaki a _saját döntéséből_ tölti otthont a szilvesztert a szüleivel, a tévé előtt.

2016. dec. 31. 15:01
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
Jól van, csak arra akartam rávilágítani, hogy olyan könnyen ítélkeznek az emberek. Nyilván nem ez a követendő példa, de hányingerem van, amikor látatlanul ítélkeznek emberek mások felett. Fingod sincs az életéről, miért teszel ilyet?
2016. dec. 31. 15:02
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Ne is haragudj, de ebben semmi aranyos nincs!

Max ha idősek a szüleid és figyelsz rájuk, de hogy tv előtt ülsz és nem keresed a társasági életet az nagyon nem bejövős... 24N

2016. dec. 31. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem aranyos. Már régóta keresek egy ilyen pasit. Bisztos teccene is ha élőbe látnám.
2016. dec. 31. 15:13
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

ciki? mi ciki ebben? 27 évesen én is itthon töltöm a szilvesztert a szüleimmel, mert ők az életemben az egyedüli biztos pont akik soha nem vertek át, nem felszínesen és érdekből szeretnek, bármikor számíthatok rájuk. Ez nem rám nézve ciki, hanem az állítólagos "barátaimra" akik a barátomnak mondják magukat.. mégis gerinctelen álszent férgek! Bnőmre, aki 5 év után képes volt összejönni egy tőlem 20 évvel idősebb, alkalmi munkán tengőtő trógerrel, akinek semmije nincs!

Nincs ebben semmi rossz, ha az ember nem tivornyázik és részegen fetreng valamelyik buliban, hanem otthon békében van.

Amelyik nőnek meg nem jön ez be.. Nos egy gonddal kevesebb. Nem lehetünk jóba mindenkivel. Legalább nem fogjuk feleslegesen rabolni egymás idejét!

Na buék!

2016. dec. 31. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

30-as pasik esetében nálam a családcentrikus nem azt jelenti, hogy anyuci szoknyáján csücsül.

Szülőkkel is lehet programot csinálni, ha segít a nagymamájának bevásárolni mert tudja, hogy már nem bír cipekedni és ennyivel is megtiszteli az aranyos, ha havonta elmegy az apjával horgászni mert élvezik az együtt töltött időt az aranyos, hogy éjfélig az apja és anyja közt döglik a kanapén ócska filmeket és szilveszteri műsorokat nézve, lencsét és virslit zabálva az minden csak nem aranyos....

2016. dec. 31. 15:25
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

Ha így érzed jól magad,akkor így...ne törődj senki véleményével

Idén én is itthon leszek,nem azért mert antiszociális vagyok ,hanem mert nincs kedvem,hangulatom inni,jópofizni

Sosem szerettem a szilveszteri eröltetett jókedvet,még hogy rúgjunk be mert itt az új év. .de aki ezt teszi azzal sincs semmi baj,nem vagyunk egyformák

2016. dec. 31. 15:32
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

Én azzal értek egyet hogy leszarom ki hol szilveszterezik.

Plusz az hogy epp iden hol szilveszterezel nem.jelent semmit. Mi tavaly baratokkal voltunk iden kettesben a ferjemmel. Illetve negyesben a kutyakkal.

De voltam mar buliban is meg a nagyszuleimmel meg az unokatesoimmal meg szazfele es fajta variacioban mar ahogy epp esett.

2016. dec. 31. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!