Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ha egy lány társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha egy lány társkeresőről megtalálna titeket facebookon és ott írna rátok, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
és milyen üzenetnek örülnétek?

2016. dec. 30. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meglepődnék. Nagyon.
2017. jan. 2. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:

"Velem már történt ilyen, nem reagáltam, mert nem normális. Még azelőtt akar többet tudni rólam, hogy tudná, szeretnék e vele ismerkedni. "

ezen logika alapján a rendőrség sem normális ha többet szeretne tudni az elkövetőről, anélkül, hogy Ő akarja-e ezt.

2017. jan. 3. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyan nem fiu vagyok, de megis válaszolnék.

Ha pl Tinderrol van szo. Csinaltam mar olyat, hogy beszelgettunk ott, meg talalkozni is akart. Aztan a srac eltunt az oldalról. Es mivel volt kozos ismerősünk igy megkerestem, aztan annyit irtam, hogy tinderrol vagyok. Latom eltűntel, de szerintem pótolhatnánk a tervezett randit. Aztan ugy is lett.

Viszont, ha valaki nekem ir, anelkul hogy jobbra huztam volna. Azt nem értem, mivel ha nekem is szimpi, akkor nyilvan behuzom. Ilyen esetben szerintem felesleges zaklatni a masikat Facebookon.

2017. jan. 3. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a nyomulós lànyokat. Ez pedig már nekem az.

Másik dolog sajnos túl sokat csalódtam már társkeresőn ahjoz , hogy ne nyomozzak le randi előt valakit. Pl volt egy lány exével volt fbs képe. Nyìlván dobta a pasi ő meg fut utàna még valakit nem talál. Làny tàrskeresőn normàlisnak tűnt de fbn család rokonsàg hàz nem elàrúlt ezt azt. Aztán a letagadott gyerekek is előbújnak. Kiderűl 4-5 pasi (1-2 ismerősöm) fűzi likeok kommentek. Sajnos ,ha lepontoztok is érte kimondom: a lànyok gele durván hazudik a tàrskeresőkön!!!

2017. jan. 3. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Azonnali tiltás.
2017. jan. 8. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!