Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három éve nem voltam nővel? 25/F
Figyelt kérdés
Min változtassak? Sosem jött össze annyira2016. dec. 27. 16:41
11/26 A kérdező kommentje:
24%-al valószínű megfogom
2016. dec. 27. 17:46
12/26 anonim válasza:
te a százalékokra adsz?mert ha igen akkor te nemvagy normális
13/26 A kérdező kommentje:
Valamit csak jelent
2016. dec. 27. 17:51
14/26 anonim válasza:
igen,azt hogy nemtetszik a nőknek amit irok ezért lepontoznak
15/26 anonim válasza:
én meg 25 éve.. mégse rinyálok egy noname forumon.
16/26 A kérdező kommentje:
Az jo
2016. dec. 27. 17:59
17/26 anonim válasza:
Állítólag a szerelem az mindig sorsszerű. Szóval, hogyha most nincs hosszú ideje kapcsolatod, akkor az életednek ezen szakaszára nem terveztél be magadnak senkivel se párkapcsolatot. Szóval majd jön az, vagy nem. És azt hallottam, hogy az őrangyalok segítenek velünk betarttatni azt a sorsot, amit odafönt elterveztünk, hogy azokat a dolgokat éljük meg. Lehet, hogy te most ilyenkor pont a magányt szeretted volna megtapasztalni, esetleg azért, hogy most egy kicsit magadban legyél a gondolataiddal, hogy rájöjj esetleg összefüggésekre, amiket eddig nem tudtál. Tapasztalatokat, élményeket gyűjteni születtünk ide, és a tapasztalataink által fejlődünk. És hogy odafönt, amikor közösen összeraktuk ezt a ,,színdarabot", akkor még sokkal tudatosabbak voltunk, mint most idelent, szóval ha most magányosnak érzed magad, annak is van értelme. És még van egy olyan tarzanos dal is, hogy "csak akkor érhetsz csúcsra, ha egy hegy elédbe áll." Én ilyeneket hallottam, remélem useful:)
18/26 anonim válasza:
#14 a kérdező gondolom nőkkel szeretne szexuális kapcsolatot létesíteni, így a véleményük nyilván számít valamit. :)
19/26 anonim válasza:
Kérdező, merő szánalom vagy! Tanácsot kérsz tőlünk, de annyira nem vagy hajlandó, hogy magadról írj egy keveset, hogy mit b..sztál el sorozatosan, milyen vagy...stb.
Gondolom egy önző egoista tiszteletlen ficsúr vagy, aki csak szexre kell a nőknek, mert belül akkora az üresség van nálad, hogy ha megszólalsz, akkor nem csak te, de aki veled van, az is szégyenkezik miattad!
20/26 anonim válasza:
#17 szerinted is jobb az Ákos verzió a Phil Collins-énél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!