Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők miért vagytok szinglik?
Ez 5 hónap múlva esedékes lesz.
Mert nem akarok bárkivel leállni. Ha nem jön a nagy Ő, egyedül is jobb. Gyereket meg nem akarok. Eddig is kibírtam, nem látom, miben lesz változás, ha elfújom a gyertyát.
Jobb egyedül mint 1 rossz kapcsolatban!
DE amúgy Senkinek semmi köze nincsen a magánéletemhez!
Nem kell senkinek magyaráznom az életemet!
Elváltam, ezért.
Egy nehéz helyzetben hoztam egy optimális döntést, ma sem tennék másként.
Adtam magamnak nem kevés időt, hogy érzelmileg is lezárjam ezt a fejezetét az életemnek.
Most lelkileg is kiegyensúlyozottan, külsőleg is a legjobb formámban nyitok a világ felé és adok esélyt egy új kapcsolatnak, ha jönni akar.
Kérdező, sajnálom, ami veled történt. Van olyan, hogy megteszel mindent, de egyszerűen nincs meg a másikban a szikra. Tudom milyen pocsék, átéltem én is.
Mivel neked prioritás, hogy legyen társad, fogsz találni egyet. Sokunknak nem az, 30 felett sem, ezért vagyunk szinglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!