Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 feletti nők miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti nők miért vagytok szinglik?

Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Ez 5 hónap múlva esedékes lesz.

Mert nem akarok bárkivel leállni. Ha nem jön a nagy Ő, egyedül is jobb. Gyereket meg nem akarok. Eddig is kibírtam, nem látom, miben lesz változás, ha elfújom a gyertyát.

2016. dec. 26. 14:12
 2/11 A kérdező kommentje:
nagy Ő az itteniek szerint illuzió
2016. dec. 26. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
én azért voltam az, mert szakítottam valakivel, aki nem törődött velem.
2016. dec. 26. 14:25
 4/11 A kérdező kommentje:
én meg olyan pasi vagyok aki mindig törödött a szerelmével,pont ezért szakitott velem..
2016. dec. 26. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
mert egyedül akarok lenni!
2016. dec. 26. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem vagyok kapcsolatfüggő, és ha nincs olyan, aki illik hozzám, akkor inkább egyedül vagyok. Ráadásul épp egy nehéz munkaügyi helyzetet próbálok megoldani és egyenesbe hozni, szóval most erre koncentrálok, nem a társkeresésre.
2016. dec. 26. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Jobb egyedül mint 1 rossz kapcsolatban!

DE amúgy Senkinek semmi köze nincsen a magánéletemhez!

Nem kell senkinek magyaráznom az életemet!

2016. dec. 26. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Elváltam, ezért.

Egy nehéz helyzetben hoztam egy optimális döntést, ma sem tennék másként.

Adtam magamnak nem kevés időt, hogy érzelmileg is lezárjam ezt a fejezetét az életemnek.

Most lelkileg is kiegyensúlyozottan, külsőleg is a legjobb formámban nyitok a világ felé és adok esélyt egy új kapcsolatnak, ha jönni akar.

2016. dec. 26. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, sajnálom, ami veled történt. Van olyan, hogy megteszel mindent, de egyszerűen nincs meg a másikban a szikra. Tudom milyen pocsék, átéltem én is.

Mivel neked prioritás, hogy legyen társad, fogsz találni egyet. Sokunknak nem az, 30 felett sem, ezért vagyunk szinglik.

2016. dec. 26. 21:45
 10/11 Szösszöszke válasza:
30 múltam és jelenleg egyedül.nemrég szakitottam mert elhanyagolt és inkább kiléptem a kapcsolatból minthogy megcsaljam.mindenáron nem kell társ.egy kapcsolathoz 2 ember kell és törődés .
2016. dec. 27. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!