Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagytok szinglik? És miért?
25 éves nőtársaimat kérdezem, de más is válaszolhat :)
25/L
9 hónapja, exbarátnőm februárban szakított velem, azóta pedig egy alkalmit leszámítva semmi, mivel kb semmi szociális köröm nincsen, ezért csak a netes bohóckodás maradt, ahol kb lehetetlen ismerkedni. Azon párakkal akikkel tovább is beszélgettem, és lehetett volna valami, végül pofára esetem, meg más srác jött a képbe. Most lesz a következő ilyen ahogy elnézem, még egy bukással több...
20/F
2 honapja.
kiszalltam egy mar nem mukodo kapcsolatbol. Azota jobb. Sajna nem egymast kerestuk.
de jol elvagyok,programozok,tanulok.
25n
Ja es azert lett vege,mert az ellentetek nem vonzak egymast csak egy ideig :D
meg mert idonkent ugy beszelt velem amit nem fogok elturni,es mert elhanyagolt ;)
2 éve vagyok egyedül... nem vagyok szociális ember, valahogy nem is igénylem az állandó társalgást.
Magam döntöttem a szingliség mellett.
Tudom, hogy a nők olyant keresnek egy férfiban, ami belőlem nagyon is hiányzik. Fejleszteni meg már nem akarom magamat ilyen idősen. Felesleges időpocsékolás lenne.
28/F. Amúgy kicsit tartom gáznak, hogy 25-28 évesen még (L)ánynak tartjátok magatokat. Itt már inkább (N)őt kellene írni :)
Ne keverd a szezont a fazonnal. A szingliség egy tudatos életforma, magyarul kefélhetsz össze-vissza felelősség és párkapcsolat nélkül. Az, hogy valaki egyedülálló, nem biztos, hogy tudatos életforma. Persze akkor is kefálhetsz orrba-szájba, ha van hozzá gerinced...
Gondolom téged is töm valaki, amíg nem találsz egy balekot, hogy elfogadja a h.ülyeségeidet...:D
#6-Nekem olyasvalaki ne mondja meg, hogy gáz az, ha 25 évesen lánynak tartom magam, aki arra sem képes, hogy fejlessze magát. Értem én, hogy neked úgy kényelmes, ha elkönyveled, hogy márpedig mindenki más hülye és te vagy tökéletes és senkiért meg nem változnál, de attól még az a normális, ha az ember áldozatokat hoz bizonyos dolgokért és nem csak a sültgalambot várja.
#7- épp, hogy nem keverem, de te nem tanultál meg még szöveget értelmezni...Na mindegy. Érdekes, hopgy inkább lányoknak/nőknek céloztam a kérdést, de mind ilyen megkeseredett savanyú hímek írnak..tisztelet a kevés kivételnek(#3)!
27éve
miért? mert senki nem viszonozta a közeledésemet semmilyen formában.
Egyáltalán nem könyvelek el mást hülyének. Ez nem tudom, hogy neked honnan jött le. Maximum magamat hülyézem le.
Ettől függetlenül tudom, hogy ami egy nőnek kell, hogy beszélgessenek vele minden féléről, ezt én nem tudnám megadni. És nem kellene azt hinni, hogy igen is mindenki képes fejleszteni magát. Mert ez nem igaz.
Ha szerinted igaz, akkor légyszi tanulj meg programozni, tegyél le egy vizsgát és küld el az eredményeidet nekem.
Vagy tanuljál atomfizikát is végezd el, szintén kérem az eredményeket. Sajnos vannak az életben olyan dolgok, amiket az ember nem igazán úgy fog fel mint más emberek.
Nálam ez az emberi kapcsolatok terén igaz. Nem értek a nőkhöz és sajnos alig ha vagyok képes megérteni a többséget. Meg valahol tudom, hogy mindig a nagyobb jót választják a nők, mindig az olyant ami valamilyen szinten elérhetetlen. Olyant luxus választani, ami könnyű és ott van a szemük előtt. Ezért nincs mit fejlesztenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!