Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kevésbé művelt, de érzelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kevésbé művelt, de érzelmes vagy egy okos, de hideg nőt választanátok?

Figyelt kérdés

Jelenleg két nőnél is komoly esélyeim vannak, és mindketten tetszenek külsőre. Az egyikőjük nagyon aranyos, nyíltszívű, anyáskodó, de nem túl olvasott, a hétköznapi dolgokon kívül nem nagyon tudok vele miről beszélgetni. A másikkal viszont csak elvont témákról beszélgetünk. Ő magasan iskolázott, irodalomkedvelő, de érzelmileg felszínes (az előző barátjától tudom, hogy egy komoly kapcsolatban is így viselkedik).

27 éves vagyok, szóval már hosszú távra tervezek. Ti kit választanátok? 27/F

2016. dec. 25. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
10.: ezt akkor várhatid el joggal, ha majd meg tudod keresni azt a pénzt, amivel kettőtöket és a gyerekeiteket eltartod úgy, hogy a feleségednek nem kell dolgoznia. Mert az meg a te felfogásoddal a férfi dolga ;)
2016. dec. 25. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha 1. is okos, azt.

Ha nem, de átlag, is.

2016. dec. 25. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Tartsd meg mindkettőt.
2016. dec. 25. 23:16
 14/16 anonim ***** válasza:

De én nagyon nagyin érzelmes vagyok. :)

De ha életen át tartó, erőa szerelmet keresel... ))

2016. dec. 25. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is azt mondanám, ha ez ilyen matekolási kérdés, akkor egyik sem az igazi, csak éppen "van esélyed".

Arra meg módjával adj, hogy az előző pasija mit mond róla!

2016. dec. 26. 01:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Talàn egy harmadikat! :D
2016. dec. 28. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!