Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönne egy enyhén kigyúrt fiú?

Figyelt kérdés
180 centi 75 kilóra gondolok kb. És nyilván nem kopasz rosszarcú, hanem jóképű, szálkás, stb. Nem is konditeremben akarom magam kigyúrni, hanem úszással, futással, saját testes tornával, és megfelelő fehérjebevitellel.
2016. dec. 22. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez meg milyen kérdés? :DDDD

Neked bejönne egy szép lány?

2016. dec. 22. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Mert van olyan lány aki azt mondja, hogy fúj milyen rondák a kigyúrt izmos fiúk és neki vékony kéne mert az tetszik.

Most ezt szeretném tudni, hogy mennyire igaz.

2016. dec. 22. 20:35
 3/10 A kérdező kommentje:

max ilyen szintre gondolok:

[link]

2016. dec. 22. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha az eszed is a helyén van, akkor nem kérdés!
2016. dec. 22. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Tökéletes
2016. dec. 22. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. dec. 22. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:

En kondizok mar kb 15 eve es mast is sportolok. A kepen levo komoly kondi multtal rendelkezik es sok szteroidot is evett/szurt.

Nekem o mar tul vastag es felfujt,nehez.

2016. dec. 22. 23:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem tolt az szteroidot. Alkatfüggő. Nekem is ilyen alkatom van, egy csepp zsír sem marad meg, az izmaim meg kemények mint a lónak.

Az aki ilyen medve alkat, annak sosem lesz ilyen teste mert tényleg szteroidok kellenek.

Én vékony szívós vagyok szálkás kemény izmokkal. csak kicsik. nekem még lehet.

2016. dec. 23. 00:35
 9/10 anonim ***** válasza:
"enyhén kigyúrt" - ez milyen kategória?
2016. dec. 23. 02:50
 10/10 anonim ***** válasza:
ha ez a szegény ember szteroidal csak ennyit tudott elérni akkor nagyon kár volt tönkretenni magát.😂 a másik dolog ,hogy *gyúrni súlyokkal lehet.
2016. dec. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!