Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, ha már semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha már semmit sem tudok tolerálni a pasiknak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már olyan szinten belefáradtam abba, hogy senki se normális, hogy ha már egy rossz szót szól valaki, már tepsi, mert nincsen türelmem még egy olyan emberhez, aki csak felidegesít.

Sokat randiztam az utóbbi időben, és nagyon elegem lett.

Miért nem olyan senki, mint szeretném?

Vajon fogok találkozni egyszer olyan sráccal, akit tényleg kedvelek?

2016. dec. 22. 13:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
61%
vannak már férfi prostik is úgy tudom
2016. dec. 24. 20:40
 32/38 anonim ***** válasza:
22%
Na és, ki a francnak kéne olyan nő, aki csak úgy felidegesíti magát? Ne pasit, gyógyintézetet keressél előbb.
2016. dec. 24. 20:45
 33/38 anonim ***** válasza:
47%

Szep a listad...

Csak valamit elfelejtettel, altalaban egy ilyen, nagy elvarasokkal teli no egy trehany, 40eves szuz, alkos mellet kott ki :D

Addig valogat, meg elmen az ido, es a ferfiak legalja marad neki.

2016. dec. 24. 22:47
 34/38 anonim ***** válasza:
16-os gyönyörű listája után ,csak az lenne a kérdésem, ő mit tud nyújtani egy férfinek a kapcsolatban a lukán kívül ,amiért megérdemelné és meg is tudná tartani ezt a kb nemlétező férfi egyedet? Vagy csak úgy 'ez neki jár' alapon várja a csodát...
2016. dec. 25. 09:45
 35/38 anonim ***** válasza:
90%

Találtál már azóta valakit?

Megláttam ezt a kérdést és eszembe jutott. :)

2017. jan. 5. 10:01
 36/38 anonim ***** válasza:
55%
leszbikus lett
2017. jan. 5. 16:39
 37/38 A kérdező kommentje:
Igen, találtam, és minden rendben. :))
2017. jan. 5. 20:56
 38/38 anonim ***** válasza:
hármasnak igaza lehet
2022. jan. 15. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!